Naslovna Zanimljivosti Ovakve žene će ti izvući zadnji dinar: Kako prepoznati sponzorušu koja je...

Ovakve žene će ti izvući zadnji dinar: Kako prepoznati sponzorušu koja je iskusna

PODELI
sponzoruše

Sponzoruše su jedna od kultnih tema koje se svi najlakše dohvatimo kad nam ponestanu druge. Ipak, svi znamo da se sponzoruša sa lakoćom može dohvatiti jedino u tekstu. Da biste je i u stvarnom životu dohvatili potrebno vam je sve i svašta.

Šta je to sve, a tek svašta što je potrebno ponuditi jednoj sponzoruši rezimirao je portal Askmen.com, koliko uspešno prosudite sami…

sponzoruše

Uobičajenom metodom „Lista od 10 do 1“ Askmen kaže.. Sponzorušu ćete prepoznati jer ONA: Voli skupe poklone, druži se isključivo sa drugim sponzorušama, pre prezimena pita za stanje bankovnog računa, nikada ne plaća račun, mrzi druge lepe žene, koristi izgled da bi ostvarila svoje ciljeve, snob je, svaki sledeći dečko joj je bogatiji od prethodnog, izvan vaše lige je i bitan joj je jedino društveni status.

SPONZORUŠA

Kako smo ipak poznati kao rasadnik ove vrste ženskog stvorenja opisanog u brojnim knjigama domaćih autora, pod različitim nadimcima, od onih finih kao što je na primer USPEŠNA ŽENA Marijana Mateus, zatim Grabljivica Elena Mijatović Karić do prilično neumesnog, ali možda i najistinitijeg Kurvetina – ime ćemo izostaviti jer se ne možemo odlučiti za jedno, bilo nam je zanimljivo da se malo pozabavimo tumačenjem gore navedene 10 do 1 liste. Koliko se ona zaista može primeniti kao validan sistem ocenjivanja jedne sponzoruše?

Inicijalizacija u toku...