Foto: StockSnap.io

Način na koji jedete jaja može otkriti puno o vama. Volite li više jaje na oko, kuvano jaje ili kajganu? To može otkriti jeste li tajanstveni, hrabri ili se ne volite vezati u životu

Volite li više tvrdo ili meko skuvana jaja? Vlažnu kajganu ili dobro isprženu? Način na koji pripremate jaja i najradije ih jedete, otkriva puno o vama. Proverite:

Jaja na oko – s tvrdo pripremljenim žumancem ili mekanim – svejedno. To pokazuje da je neko uporan, pomalo drzak i hrabar čovek koji voli biti u centru pažnje.

reklame

Skriveno žumance – to je u suštini jaje na oko, ali pečeno je tako da ima preko sebe beli sloj belanca. Žumance se ne vidi, ali i dalje je tečno iznutra. Ljudi koji najviše vole ova jaja skloni su flertovanju i ne vole da se predaju ničemu previše.

Poširana jaja – pripremaju se u vrućoj vodi, ali bez ljuske. Ovako pripremljena najviše vole ljudi koji su pomalo tajanstveni i rado druge drže u neizvesnosti.

Dobro ispržena kajgana – skroz osušenu kajganu jaja obožavaju ljudi koji nisu skloni riziku. Vole da budu na sigurnom i poznatom terenu, i najrazboritiji su među svojim prijateljima.

Vlažna kajgana – kod nje se vide tragovi sirovih žumanaca. Ovaj način pripreme vole ljudi koji smatraju da je život previše kratak da bi se zamarali sitnicama. Praktični su i ne vole da žrtvuju svoje užitke. Vole život “na ivici”.

Foto: StockSnap.io

Klasični omlet – eventualno s malo začina i mrvicom sira. Tu se radi o suzdržanim ljudima, pomalo elegantnima koji vole red. Prijatelji najčešće zovu baš njih kada trebaju logičan savet.

Omlet sa svim i svačim – sa sirom, komadićima šunke, pa možda malo paprike, pokoja pečurka, luk. Ovakva jaja vole ljudi koji su skloni da preteruju u svemu. Njih prijatelji zovu kada žele da imaju nezaboravnu zabavu.

Jaja pečena u rerni – često uz dodatak pavlake, sira, začina… Ovu vrstu biraju nežni, osećajni i maštoviti ljudi. Oni najbolje rade u pozitivnom okruženju i najproduktivniji su kada je sve kako su zamislili.

Tvrdo kuvana jaja – vole ih ljudi u pokretu koji ne mogu da zamisle statičan način života jer ih to iscrpljuje. Njih aktivnosti i raznolikost pune energijom.

Meko kuvana jaja – ljudi koji si najradije ovako pripremaju jaja, jednostavni su po prirodi i ne treba im puno da budu srećni. Ujedno su i vrlo elegantni. Imaju nešto plemićko u sebi, posebno ako vole da jaje smeste na malu čašu, lagano uklone deo ljuske i jedu ih kašičicom, prenosi thekitchn.com.

24sata.hr 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.