Način na koji jedete jaja može otkriti puno o vama. Volite li više jaje na oko, kuvano jaje ili kajganu? To može otkriti jeste li tajanstveni, hrabri ili se ne volite vezati u životu
Volite li više tvrdo ili meko skuvana jaja? Vlažnu kajganu ili dobro isprženu? Način na koji pripremate jaja i najradije ih jedete, otkriva puno o vama. Proverite:
Jaja na oko – s tvrdo pripremljenim žumancem ili mekanim – svejedno. To pokazuje da je neko uporan, pomalo drzak i hrabar čovek koji voli biti u centru pažnje.
Skriveno žumance – to je u suštini jaje na oko, ali pečeno je tako da ima preko sebe beli sloj belanca. Žumance se ne vidi, ali i dalje je tečno iznutra. Ljudi koji najviše vole ova jaja skloni su flertovanju i ne vole da se predaju ničemu previše.
Poširana jaja – pripremaju se u vrućoj vodi, ali bez ljuske. Ovako pripremljena najviše vole ljudi koji su pomalo tajanstveni i rado druge drže u neizvesnosti.
Dobro ispržena kajgana – skroz osušenu kajganu jaja obožavaju ljudi koji nisu skloni riziku. Vole da budu na sigurnom i poznatom terenu, i najrazboritiji su među svojim prijateljima.
Vlažna kajgana – kod nje se vide tragovi sirovih žumanaca. Ovaj način pripreme vole ljudi koji smatraju da je život previše kratak da bi se zamarali sitnicama. Praktični su i ne vole da žrtvuju svoje užitke. Vole život “na ivici”.
Klasični omlet – eventualno s malo začina i mrvicom sira. Tu se radi o suzdržanim ljudima, pomalo elegantnima koji vole red. Prijatelji najčešće zovu baš njih kada trebaju logičan savet.
Omlet sa svim i svačim – sa sirom, komadićima šunke, pa možda malo paprike, pokoja pečurka, luk. Ovakva jaja vole ljudi koji su skloni da preteruju u svemu. Njih prijatelji zovu kada žele da imaju nezaboravnu zabavu.
Jaja pečena u rerni – često uz dodatak pavlake, sira, začina… Ovu vrstu biraju nežni, osećajni i maštoviti ljudi. Oni najbolje rade u pozitivnom okruženju i najproduktivniji su kada je sve kako su zamislili.
Tvrdo kuvana jaja – vole ih ljudi u pokretu koji ne mogu da zamisle statičan način života jer ih to iscrpljuje. Njih aktivnosti i raznolikost pune energijom.
Meko kuvana jaja – ljudi koji si najradije ovako pripremaju jaja, jednostavni su po prirodi i ne treba im puno da budu srećni. Ujedno su i vrlo elegantni. Imaju nešto plemićko u sebi, posebno ako vole da jaje smeste na malu čašu, lagano uklone deo ljuske i jedu ih kašičicom, prenosi thekitchn.com.
24sata.hr