Kapitulirao je pred tobom: 8 znakova koji otkrivaju da je on spreman za ozbiljnu vezu

0
1033
Kapitulirao je pred tobom: 8 znakova koji otkrivaju da je on spreman za ozbiljnu vezu

Ponekada nije baš tako lako “dešifrovati” nekog muškarca, posebno kada se radi o stupanju u ozbiljnu vezu. Kako biste se uverile da je on na istoj talasnoj dužini sa vama, obratite pažnju na sledeće pokazatelje.

Razuman je

Naravno da se svi ponekada vodimo srcem, ali bitno je da uz sebe imate razumnu osobu koju racionalno razmišlja i koja ne odbija da prizna svoje greške.

Dopušta vam da proširite njegove horizonte

Osobe otvorene za nova iskustva i znanja vredne su vaše pažnje jer to samo znači da nikada ne prestaju da rade na sebi.

Njegovi prijatelji su zreli poput njega

Nemojte olako shvatati onu uzrečicu “s kim si, takav si” i obratite pažnju na ponašanje i život njegovih prijatelja.

Pouzdan je

Svakom treba neko na koga uvek može računati, zato je bitno u potpunosti da verujete partneru u svemu i da znate da će biti uz vas kada treba da donesete neku važnu odluku i slično.

Pročitajte i  Odlazi a srce mu plače za tobom: 7 najčešćih razloga zašto muškarci ostavljaju devojke u koje su zaljubljeni

Ne postavlja vam ultimatume

Granice moraju da postoje u svemu pa je stoga izuzetno bitno da vaš partner poštuje vaše.

Ima normalan odnos sa svima

Važno je biti siguran da je osoba s kojom želite da budete u vezi odrasla i duhom, a ne samo telom. Obratite pažnju na njegovo ponašanje prema prijateljima, roditeljima, kolegama, a naročito prema drugim ženama.

Spoznao je svoje životne ciljeve

Ako ste vi same ambiciozne, onda nema smisla da vaš partner bude osoba koja gubi dane ne razmišljajući o budućnosti. Bitno je znati da i on ima snove i ciljeve koje želi da ostvari, kao i da se oni ne kose s vašim uverenjima i stavovima.

Sluša vas i razgovara s vama

Muškarac koji sve vreme odbija da reši neki problem i neprestano govori da mu nije do razgovora je klinac zarobljen u telu odraslog čoveka, što vam nikako nije potrebno u životu.

index.hr