Screen Shot 2016-07-22 at 16.24.20
Photo: viralthread

4. Izduženo stopalo

Ukoliko su vaši prsti na nogama proporcionalno manji u odnosu na ostatak stopala, vi ste od onih osoba koje su sjajne kada je čuvanje tajni u pitanju.

reklame

Poštujete reč i dogovore i u svakoj situaciji držite se dogovora. Saradnja sa vama ljudima ponekad dođe poput odmora, jer u odnosu na mnoge ljude, vi umete da saslušate sagovornika.

OBLICI NA DLANU: Pronađi DIJAMANT, ZVEZDU, TROUGAO, KRST i saznaj šta to govori o tebi…

Takođe, za vas važi da umete da budete temperamentna osoba, sa talentom da menjate raspoloženja i do nekoliko puta na dan

Oblik stopala Screen Shot 2016-07-22 at 16.27.41
Photo: viralthread

Ukoliko među ovim opisima niste uspeli da klasifikujete svoja stopalaa, možete uraditi sledeći test i saznati mnogo o svojoj ličnosti.

5. Ako možete da odvojite mali prst od ostalih

Ukoliko ste u stanju da mali prst naa nozi pomerate kaao na slici niže, to znači da ste osoba koja obožava promene i izazove u životu. Dosada i rutina nikada neće nešto što vi volite, jer ste osoba radoznalog duha koja voli i fizičke i psihičke izazove i avanture..

Odaberi najlepšeg konja: Vaš izbor otkriva šta očekujete u životu i da li ćete to dobiti…
Screen Shot 2016-07-22 at 16.29.03
Photo: viralthread

6. Ako ne možete da kontrolišete pokrene malog prsta na nozi

Vi ste osoba koja voli stabilnu strukturu i način  života u kome kontrolišete zbivanja i prrilike. Niste od onih koji ze zaleću glavom kroz zid i sve detaljno planirate, međutim ponekad pomalo i preterujete.

Znate li šta predstavlja i znači ova linija na dlanu?
Screen Shot 2016-07-22 at 16.29.33 Oblik stopala
Photo: viralthread

Ipak, od vas nema pouzdanijih roditelja ili staratelja jer vaša potreba za stabilnim i bezbednim životom nikako nije sebična, paa se za ljude sa ovakvim stopalima kaže da su odličan oslonac u svakom smislu.

KAKVI SU TI PRSTI, TAKVA SI U DUŠI: Pogledam ti u ruke i čitam te ko knjigu!

besnopile.rs / Photo: viralthread

loading...