gaće
Image courtesy of papaija2008 at FreeDigitalPhotos.net

Ko bi rekao da su gaće ogledalo duše, a pogotovo muške! Zato, devojke, ako hoćete da saznate kakav je kao osoba, prvo mu zavirite u pantalone, a onda procenite šta ćete dalje.

Dok za žene postoji milijardu i jedna kombinacija seksi, manje seksi i bapskog donjeg veša, kod muškaraca je sve daleko jednostavnije. Oni samo navuku na sebe gaće i to je to. Ipak, nije svejedno koje.

U zavisnosti od toga da li su to obične učkuruše, bokserice, slip gaće ili možda tange, može se saznati mnogo o karakteru osobe.

gaće
Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net
reklame

 

Petar Pan fura bokserice

Muškarac koji najčešće nosi bokserice ne libi se da pojede parče pice od prekjuče, nikad u stanu nema toalet papira, a dezodorans je za njega čisto bacanje para. Obožava da nosi donje rublje sa smešnim parolama ili likovima iz stripova. U pitanju je muškarac koji je večiti dečak i nikad neće odrasti.

Nekada davno: NOVI PATENT – GAĆE

Slip (uske) gaće za gospodara svoje sudbine

Ovaj muškarac voli da sve drži pod kontrolom. On zna kada treba da bude elegantan, a kad sme da se opusti. On redovno vežba i nikad sebi neće dozvoliti da mu se salo preliva preko ivica gaća. Slip gaće bira muškarac koji tačno zna šta želi.

gaće
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

 

Mamin sin nosi obične gaće

Muškarac koji nosi obične (a naročito bele) gaće, ne uspeva da ostavi prošlost iza sebe i usredsredotoči se na budućnost. Najverovatnije ih nosi još od detinjstva, što pokazuje da nije sklon promenama i voli da igra na sigurno. S obzirom da su njegov tata, deda i pradeda nosili baš ovakve gaće, mama mu kupuje iste.

NAUKA OTKRIVA: Kako da odaberete gaćice na osnovu oblika guze

Bez gaća ide aljkavko

To što muškarac ne nosi donje rublje, najčešće ne predstavlja znak njegovog seksepila, već je verovatnije da je u pitanju čista lenjost. Ili nije stigao da opere veš. Ako ne stiže da uradi ono osnovno, sigurno nema vremena ni za druge stvari.

Tange su no-no!

Kojeg god da ste seksualnog opredeljenja, osim ako nije u pitanju seksi-igrica, bežite glavom bez obzira od muškarca u tangama. Taj je toliko opsednut sobom i svojom savršenom guzom da mu je bitnije da se donji veš ne ocrtava ispod pantalona, nego da uradi bilo šta za vas.

Telegraf.rs / Huffington Post
Cover image courtesy of papaija2008 at FreeDigitalPhotos.net

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.