Kako smuvati dečka koji ima devojku
Kako smuvati dečka koji ima devojku

Kako smuvati dečka koji ima devojku: Postoje dve opcije ako je dečko koji ti se sviđa zauzet… Ili odustani ili pokušaj da ga “ukradeš”.

 

Pošalji znak

Prvo treba da mu daš znak da ti se sviđa. Zato se ne sakrivaj u ćoškovima kao četvorogodišnjak. Budi otvorena, piše besnopile.rs.

On bi trebalo da zna da ti znaš

reklame

Naglasi mu da znaš da ima devojku. To može da bude odličan poligon za uspeh. Flertuj, ali i razgovaraj s njim o devojci, daj mu do znanja da ti ona ne predstavlja pretnju. Pitaj ga kakva je ona, dok bezobzirno flertuješ. Što više ti otkrije, bićeš bliža cilju.

Kako smuvati dečka koji ima devojku
Kako smuvati dečka koji ima devojku

Flertuj

On u svakom trenutku treba da zna da ga želiš, čak i ako mu se ne udvaraš sve vreme. Pitaj ga da li postoji šansa da raskine s devojkom jer si ludo zaljubljena u njega. Reci mu da želiš da ga izvedeš.

Nikada ne čekaj odgovore

Ukoliko čekaš da ti on odgovori, mogla bi da se nađeš u neprijatnoj situaciji. Prebaci temu na nešto drugo čim ga pitaš da izađe s tobom. To će ga navesti da pocrveni i osmehne se, a neće poslati poruku da je situacija neprijatna. A onda kada odeš, samo zamisli o čemu će misliti… O tebi, naravno!

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.