ZALJUBLJUJU

KAKO SE MUŠKARCI ZALJUBLJUJU: Osećaj ljubavi je možda isti za oba pola, ali faze zaljubljivanja su nešto potpuno drugačije. Pravi je trenutak da shvatite kako muškarci razmišljaju – i kako se zaljubljuju.

Kada se žene zaljube, njih preplavljuju naleti sreće i poruka ispunjenih ljubavlju.

Kada se muškarci zaljubljuju, stvari su malo drugačije.

reklame

Kako se muškarci zaista zaljubljuju i šta im se mota po glavi?

on te voli - horoskop žene ne privlače. ljubav veza postala ozbiljna šta muško voli

Faza 1 – Cenjenje

Ovde se radi samo o fizičkom izgledu i trenutnoj privlačnosti. Da, muškarci su prilično plitki kada je privlačnost na prvi pogled u pitanju.

I dok se žene mogu zaljubiti u nekoga nakon prvog razgovora, muškarce u prvoj fazi privlači samo izgled.

Faza 2 – Očaranost

Muškarci svakoga dana cene veliki broj žena. Pokušavaju da dobiju drugi pogled ili njihovu pažnju sve vreme. Ali to nije uvek uspešno, da li zbog toga što se ne trude dovoljno ili određena žena jednostavno nije zainteresovana za njih.

Iako muškarci cene mnoge žene, malo koja ih očara. Ako neka to uspe, i on je zainteresovan da joj se udvara, onda on ulazi u drugu fazu.

Faza 3 – Privlačnost

Ukoliko muškarac dobije pozitivan odgovor na svoje udvaranje, on ulazi u treću fazu ljubavi. Do ove faze, svaki muškarac je u stanju da jednostavno ode bez bola ili slomljenog srca, čak iako je devojka ta koja raskida. Jednostavno se do ove faze nije trudio previše i nije dovoljno zaljubljen da bi ga odbacivanje pogodilo.

Faza 4 – Utisak

Jako je teško razumeti muško zaljubljivanje, iako se nalazimo u četvrtoj fazi, on još nije ni blizu zaljubljivanju. Umesto da se zaljubi u devojku, muškarac u ovoj fazi brine o tome kako da joj se svidi….

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.