KAKO KUCA NJEGOVO SRCE: Stavi ovaj prsten i znaćeš koliko te voli

Da li ste znali da je napravljen prsten koji prenosi otkucaje srca vašeg partnera. Od sada ćete u svakom momentu moći da znate kako kuca njegovo srce i “kako on diše”.

Firma The Touch napravila je HB prsten uz pomoć koga osećate otkucaje srca voljene osobe u realnom vremenu. Prstenje dolazi u paru i kada ga jedno oboje stavite, vaša srca ostaju u kontaktu, čak i ako ste vi razdvojeni. Tako tačno možete znati kada je vaš dragi / draga uzbuđen, srećan, tužan, kad se kreće, a kad miruje i spava. Ova sprava je naročito pogodna za zaljubljene koji su sticajem okolnosti razdvojeni i moraju da održavaju vezu na daljinu.

Međutim, može biti veoma zanimljivo i u bliskom kontaktu – dok se držite za ruke ili vodite ljubav. Nepogrešivo ćete znati šta čini da vašem partneru srce zakuca brže…

reklame

Ovo, naravno, ostavlja prostor i za trolovanje voljenog stvorenja – ukoliko vaš partner nenajavljeno skine prsten sa svoje ruke, možete pomisliti da je umro.

Zamislite samo da vaš voljeni zove i kaže daje na putu do vas, a onda 5 minuta kasnije, prsten prestane da “kuca”. Prvo što će vam pasti na pamet je da mu se nešto strašno desilo na putu…

A tu su i druge nedoumice:

Dragi, puls ti je 120, a rekao si da ćeš sedeti u ofisu do kasno??

Ukoliko ste i pre ovog prstena prema partneru bili nepoverljivi, ljubomorni, paranoični, ovo će samo podgrevati vaše sumnje, umesto da igra onu romantičnu i lepu ulogu za koju je i zamišljen.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.