Kada se dogodi hemija i muškarci osete neke stvari brže nego što su očekivali, preplaše se i bekstvo je instinktivna reakcija. Retko će ostati i suočiti se sa svojim strahom. Ukoliko usporite, više je komunikacija i više razgovora, što znači da su i veće šanse da ćete problem moći zajednički da rešite. Rešenje za ovakve situacije je isključivo razgovor. Na početku će vam se činiti kao da nema problema, međutim kada pobegne već je kasno.

par

reklame

Ako vam se takve situacije češće ponavljaju, ako stalno tražite osobe koje su emotivno nedostupne, postoji mogućnost da ste i vi emotivno nedostupni i da iz tog razloga nesvesno uvek birate iste muškarce.

Ukoliko naletite na muškarca koji vam već na početku obećava brda i doline nemojte dopustiti da vas njegov entuzijazam ponese. Pokušajte vi da usporite. Na taj način ćete sebe poštedeti pitanja „Kako je mogao da me ostavi kada je bio toliko zagrejan?!“.

Ovakav muškarac umire za tobom: 5 znakova da vas sudbina veže

Svaku ekstremnu reakciju na početku trebalo bi preispitati. Odmaknite se korak unazad i sagledajte situaciju. Bez obzira koliko se činilo da je sve kao iz snova (jer neko ko vas privlači, uzvraća vam na takav način), mudra osoba bi razmislila o skrivenim razlozima. Ovde se radi o oprezu i štićenju sebe od sigurne kasnije patnje.

covermagazin.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.