Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Kakav je u krevetu: Možda će vam biti teško da u to poverujete, ali seksolozi tvrde da u ovom slučaju “možete oceniti knjigu po njenim koricama”, odnosno moguće je reći kakav je neko u krevetu pre nego što dođe do seksa s tom osobom.

najboljeg seksa

Otkrivaju nas naši maniri, govor tela, odeća… Evo na šta treba obratiti pažnju ako želite da procenite kakav je neko ljubavnik.

reklame

NAČIN NA KOJI JEDE

Malo njih će negirati da su najbolji ljubavnici hedonisti: oni koji uživaju u svemu što im život nudi. A jedan od najboljih načina da skenirate nekoga je da obratite pažnju na to kako jede, kako se odnosi prema hrani. Postoje dve grupe: oni koji jedu da bi živeli i oni koji žive da bi jeli. Dobar apetit obično znači da osoba ima zdrav libido.

Način na koji neko stavlja zalogaje hrane u usta i žvaće ih, otkriće vam kako bi ta osoba mogla da vam gricka uho, ljubi vrat i neke druge delove tela.

10 signala da ste zaljubljeni do ušiju

NAČIN NA KOJI PRIČA

Ako neko govori monotono i menja izraze lica jednom u sat vremena, to je znak da će ta osoba biti dosadna i u krevetu. Oni koji gestikuliraju dok energično pričaju puni su života, a takvi će verovatno biti i u krevetu.

oralni seks

KAKAV JE U DRUŠTVU

Što je osoba društvenija i socijalno veštija, verovatno će biti i bolja u krevetu. Ako je neko dobar u komunikaciji s drugim ljudima i oseća se prijatno u društvu, bolje će se s nekim povezati i seksualno.

(nastavak na sledećoj stani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.