Danas ću se ponašati poput tebe.

 

Danas ću posvetiti svoje vreme i odgovoriću na sve tvoje poruke. Prvo ću da proverim sve svoje e-poruke, proveriću svoj Facebook i Instagram, a onda nakon nekoliko sati, kad prođem sve drugo na svom popisu, tada ću ti poluosećajno odgovoriti.

reklame

Danas ću doći do tačke u kojoj ću lajkovati sve muškarce koje poznajem, samo kako bi tebi time poslala poruku kako nisi jedini, i da nisi najzgodniji, kao što misliš da jesi.

Danas ću ti dati do znanja da i ja imam druge opcije.

devojka

Danas ću objaviti neke stvari online, tako da dobiješ do znanja da ja imam pristup svom telefonu, tako da znaš da sam imala vremena da odgovorim na tvoje poruke, ali nisam, jer želim da znaš da nisi moj prioritet. Želim da ti namerno pokažem kako sam videla tvoje poruke, ali nisam želela da ti odgovorim onda kada si ti to očekivao, a to je odmah.

Danas se neću izvinjavati zbog malih stvari koje sam učinila poput: da sam te ignorisala, da te nisam pitala kako ti je prošao dan, nisam te pitala kako ti je prošao sastanak. Neću se izvinjavati zato što sam sebi na prvom mestu, jer znam da ćeš mi ti uvek oprostiti.

IPAK TREBA DA MU KAŽEŠ SVE O SVOJOJ PROŠLOSTI: 4 razloga da mu ispričaš sve o bivšima

Danas ću se izvući iz svega, jer znam da mogu.

Večeras ću da kasnim na našu večeru jer nisam toliko uzbuđena da te vidim ili da provedem vreme s tobom.

Večeras ću ti dati deliće nade, tako da možeš da se držiš za mene, ali neću ti ništa ni predložiti niti obećati, tako da to ne možeš da iskoristiš protiv mene.

Večeras ću govoriti o sebi, o mom danu, o svojim snovima i željama i želim da mi podigneš ego, jer to je jedini razlog zašto se s tobom nalazim. Tu sam jedino radi pažnje.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.