Naslovna Ljubav KAD TI SE ČINI DA VIŠE NEĆEŠ VOLETI JER TI JE SRCE...

KAD TI SE ČINI DA VIŠE NEĆEŠ VOLETI JER TI JE SRCE SLOMLJENO: Evo kada će se ljubav vratiti u tvoj život

1574
PODELI

Gubitak ljubavi je jedna od najtežih stvaru koju mi, kao inteligentna bića prolazimo. Kada iz našeg života ode osoba za koju smo mislili da ćemo je voleti zauvek, teško nam je zamisliti da ćemo opet moći da osetimo takvu ljubav.

 

Bitno je shvatiti da samo zato što možda nikad više nećemo doživeti osećaje koje smo imali, to ne znači da više nismo sposobni da volimo drugačijim intenzitetom. Možda tvoj život više neće biti isti, ali to ne znači da možda neće biti bolji.

LJUBAV ĆE SE VRATITI KADA SI SPREMNA DA KRENEŠ DALJE

Kada izgubiš nekoga koga si volela, jedna od najtežih stvari je nastaviti dalje. Osećaš kao da gubiš tlo pod nogama. Ali ležanje sklupčana s mislima u glavi “šta bi bilo da sam..” te neće nigde odvesti. Bez obzira koliko je teško, važno je da se digneš s poda i nastaviš dalje sa životom.

zena

Ako je veza gotova, to ne znači da je bila kompletan promašaj. Iz prošlih iskustava uvek izlaziš s nekim novim naučenim lekcijama, bez obzira koliko je bilo traumatično ili ne. Jer bez toga su velike šanse da bi opet mogla da napraviš sličnu grešku.

.
Pročitajte i  Moguće je svakog žapca transformisati u princa: 8 forica kako da svog dragog pretvoriš u savršenog muškarca

LJUBAV ĆE SE VRATITI KADA PROMENIŠ OČEKIVANJA

Možda si ovog već svesna, ali nijedna veza koju ćeš imati u budućnosti neće biti ista. Čak i ako obnoviš staru vezu, stvari će se promeniti i više neće biti isto kao pre. A to nije automatski loša stvar. Razmisli o tome šta si očekivala od prethodne veze. Možda su baš ta očekivanja koja ste imali jedno za drugo dovela do rastanka. Možda si očekivala previše, a on se premalo trudio. Možda si očekivala da će sve ispasti dobro na kraju.

I ovde je važno da učiš iz svojih ljubavnih iskustava. Možda ti partner nije pružio ljubav koju si očekivala. A možda iduća osoba koju upoznaš hoće. Samo nemoj takvo nešto očekivati jer ćeš onda samo upoređivati buduće veze sa prošlima; a to znači da nećeš moći potpuno da se prepustiš novom osećaju ljubavi.

Pročitajte i  Stavi prst na čelo ako se pitaš zašto si još uvek sama: 7 glavnih razloga zbog kojih privlačiš pogrešne muškarce

10 ubitačnih trikova da zavedeš bilo kog muškarca

Inicijalizacija u toku...