Kad ti muškarac kaže

Znamo da želiš, ali ove stvari nikako nemoj da radiš kad ti muškarac kaže “volim te”

Možda su to samo dve reči, ali emocija koju emituju može mnogo da znači osobi koja ih izgovora. Zato treba da budete osećajni prema osobi koja vam govori “volim te” – naročito ako osećanja nisu obostrana. Toj osobi je verovatno bilo teško da to prevali preko usta i najmanje što možete je da je ispoštujete. Molimo vas, suzdržite se od ovakvih reakcija, pise 24sata.rs

Pokušaj da ne uradiš jednu od ovih stvari

10 stvari koje devojke ne žele da čuju

1. Ne dovodite u pitanje njihovo mentalno zdravlje

Karma nije uvek kučka: Ako si BAKSUZ U LJUBAVI, uradi ove 3 stvari i SREĆA ĆE TI SE KONAČNO OSMEHNUTI

reklame

Jedna od ključnih stvari koje je poželjno da izbegnete kad vam neko kaže da vas voli je kontra-pitanje “da li si lud”. Sigurno mu je bilo potrebno dosta hrabrosti da pokaže svoju ranjivu stranu i saopšti vam svoja osećanja. Poslednja stvar koju želi je da njegove reči otpišete istog trena zbog brzoplete procene. Morate da uzmete u obzir njegova osećanja, a ako kojim slučajem ona nisu obostrana, ne tretirajte njegove reči kao budalaštinu.

Uspeh i moć su prelazni: Pazite s kim se družite i kakvi ljudi vas okružuju!

2. Ne govorite “znam”

Svi su obožavali scenu u kojoj je Han Solo ovako uzvratio princezi Leji nakon što mu je priznala da ga voli, ali u stvarnom životu to i te kako može da uništi moral tipu koji vam je srce dao na tacni. Skoro da smo sigurni da bi želeo da čuje nešto slično onome što je izgovorio, ali ako ne možete sebe da naterate na to, postoje mnogo taktičniji odgovori od “znam”.

nastavak na sledećoj strani

loading...