3. Ona sebe smatra jačom od ostalih žena, jer je od početka bila odbačena od strane oca. Borila se godinama sa tim osećanjem, sama je rešavala svoje probleme, samu sebe štitila. Baš to ju je učinilo nezavisnom i jakom i ne pokušavajte to da joj oduzmete.

4. Uvek je oprezna kada treba da otvori svoje srce za nekoga. Ali, ako vas pusti i zavoli, daće vam svoje srce bez da traži nešto zauzvrat. Često deluju nedostupno, ali zapravo čekaju da prvo vi njih prihvatite.

reklame

5. Ljubav ovakve žene ne poznaje granice. Kod nje ne postoji prosek. Ona je zaljubljena u srećno detinjstvo koje joj vi sa zakašnjenjem pružate umesto oca. Ili ćete ući potpuno u njen život ili nećete uopšte. Ipak, ima problem sa poverenjem. Morate da joj pripadate u potpunosti. Daće vam svu ljubav ovog sveta, i decu koju će voleti bezgranično.

Glavni strah žena koje su odrasle bez oca jeste da će ponovo biti odbačene, napuštene, naročito od strane muškarca kojem je poklonila srce. Emocionalni uticaj nedostatka oca dugo traje, nekad celog života, i morate da budete spremni na to i da to razumete.

loading...