je-zavoleo-drugaricu-ispovest-momka-koji-je-dugo-skrivao-emocije

Poznajem je već godinama, ali ne znam kako da joj kažem da sam zaljubljen u nju!

Ovo je stvarno smešno! Nekada smo sve govorili jedno drugom! Mi smo drugovi iz detinjstva: igrali smo se doktora, mame i tate, žmurke, uvek smo se grlili i ljubili bez ikakve nelagodnosti, jednostavno smo bili veoma bliski ! Ja sam veoma rano počeo da izlazim sa devojkama, dok je za nju to još uvek bilo nepoznato, zato sam je uvek smatrao samo drugaricom iz detinjstva koju znam od pelena…

Kako da drugarstvo iz detinjstva postane zrela ljubavna veza?

Nedavno, kada sam je video shvatio sam koliko mi je u stvari nedostajala i koliko sam srećan što je vidim. Poljubio sam je u obraz i srce je počelo jako da mi lupa – shvatio sam da sam se zaljubio. Ona se ponašala kao i obično, kao da vidi starog drugara. Pomislio sam da joj otkrijem svoja osećanja, ali sam se onda uplašio da ću je izgubiti, pa sam odlučio da ćutim. Svaki put kad bih je video, javljali bi se isti simptomi : sreća što je vidim, lupanje srca, a posle mi nedostaje i stalno mislim na nju. Bio sam siguran da je volim ! Kako to da joj kažem, a da ne uništim tolike godine prijateljstva ?

Skrivena osećanja

reklame

U ljubavnim pričama, obično su devojke lucidnije od momaka. Ako vam se učinilo da vaša prijateljica nije ništa primetila, možda je jednostavno htela da bude diskretna ili joj je potrebno vreme da razmisli, ali i da pusti vas da razmislite. Možda je sve vreme očekivala da se zaljubite u nju i sada kada se to desilo se ili plaši ili je nesigurna u vaša osećanja. Ili, potpuno suprotno, možda je bila zaista iznenađena jer nikada nije ni pomišljala da ima ljubavnu vezu sa vama!

Naravno, ona ima pravo da odbije vašu ljubav : ne mora da znači da ste vi osoba kakvu ona želi. Ali, ni to ne treba da uništi vaše prijateljstvo : u tom slučaju, pokažite zrelost ili strpljenje. Možda će vaš stav promeniti njeno gledanje na stvari i možda će se u njoj javiti osećanja koja je dugo potiskivala ili koja nije sebi htela da prizna !

Teško je priznati

Poznajete se jako dobro i nemate tajni. Međutim, imate! To što osećate u njenom prisustvu, to je ono što razlikuje prijateljstvo od ljubavi. Ti jednostavni gestovi – zagrljaji, poljupci u obraz – pokazuju da se u vama javlja želja za njom i ona je to verovatno primetila. Pokušajte da kod nje izazovete ista osećanja : stegnite joj ruku duže, pomilujte je, uputite joj poneki značajni pogled ili joj udelite neki kompliment. Ovo će biti dovoljno da joj pomuti osećanja i da je podstakne da razmišlja o vama. Vaš odnos će dobiti na misterioznosti, jer ovoga puta niste potpuno otvoreni sa njom kao što se oduvek bili. Iz čista mira ćete oboje prasnuti u smeh ili ćete se postideti jedno pred drugim, ili ćete jednostavno imati samo želju da se poljubite i time izbegnete bilo kakva objašnjenja. Nema potrebe za zvaničnom izjavom ljubavi, dodiri i pogledi će reći više od hiljadu reči!

Prepustite se ljubavnoj želji, nemojte je sputavati, jer, ne zaboravite vaša drugarica vas već voli, i to još od detinjstva !

navidiku.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.