Jaje na oko u hlebu
Jaje na oko u hlebu

Jaje na oko pa još u hlebu. Neobičan obrok da započnete dan, ili interesantan način za ukusan završetak napornog dana. Sprema se začas

Sastojci

• 2 jaja
• 2 veća parčeta hleba
• maslinovo ulje
• so, biber

reklame

Priprema

Čašom ili okruglom modlom napraviti rupu u hlebu. Premazati parčiće sa malo maslinovog ulja i staviti u tiganj na umerenu vatru. Nakon dva – tri minuta okrenuti parčiće, pa u rupu razbiti po jedno jaje. Pržiti na slaboj – umerenoj vatri dok jaje ne bude gotovo. Začiniti.

*Dodatni savet: Koristite teflonski ili keramički tiganj kako se jaje ne bi zalepilo. Pržiti na slaboj – umerenoj vatri da hleb ne bi pregoreo, a jaje ostalo neisprženo.

Prijatno!

verinamalakuhinja

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.