Prema numerološkom tumačenju, naš životni vek može da se sabere unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava se kada i naš život.

Svaka godina unutar ciklusa ima svoju jedinstvenu temu, odnosno značenje s kojom će se svako od nas susresti u nekom delu svog života, pise Zadovoljna.hr

Saznajte šta vam govori vaš lični godišnji broj

reklame

Postupak izračunavanja ličnog godišnjeg broja i analiza dobijenog broja:

1. korak

Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mesec), saberite ih i dodajte godini koja dolazi (2018.).

Primer: Ako ste rođeni 12. juna, uradite sledeće: 1+2+0+6+2+0+1+8=20

2. korak

Ako ste dobili samo jednu cifru ona predstavlja vaš lični broj godine. Ali, ako ste pak dobili dvocifreni broj (kao u primeru), saberite dobijene brojeve.

Primer: Ako ste dobili broj 20, uradite sledeće: 2+0=2, što znači da je vaš lični godišnji broj 2.

3. korak

Nakon što ste dobili jednocifreni godišnji broj, saznajte šta se skriva iza ove brojke. Ovaj broj može da vam pomogne oko životnih odluka u nadolazećoj godini i da vam sugeriše šta možete da učinite kako biste poboljšali svoj život.

Isto tako, korisno bi bilo da izračunate lični broj osoba s kojima ste povezani i za koje se veže vaš život, jer na taj način možete da razumete njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

Lični godišnji broj 1

(novi početak, akcija, životne prilike)

Ove godine očekuju vas velike promene i nove životne prilike i zato ne smete odugovlačiti s odlukama. Doživećete priliv nove i snažne pozitivne energije i novih ideja koje morate da rasporedite kroz čitavih 12 meseci u godini.

Ovo je godina u kojoj svoje potrebe treba da stavite na prvo mesto. Bilo da se radi o malim fizičkim promenama ili pak onim značajnijima poput brige o svom telu, školovanju ili promeni radnog mesta, ovo razdoblje isključivo je posvećeno vama.

Lični godišnji broj 2

(strpljenje, odnosi, balans, emocije

Druga životna godina odnosi se na stabilizaciju onoga što ste do sada postigli u životu. Ova godina kreće se sporo te vam se može činiti kako se ništa značajno nije dogodilo. Ali neka vas manjak akcije ne zavara jer iza kulisa događaju se male, ali značajne promene. Upravo zbog toga, strpljenje je najvažnija osobina koju .morate da izgradite u ovoj godini.

U ovom razdoblju na prvom mestu su ljubav, odnos s osobama do kojih vam je stalo i vaša iskrena osećanja. Osobe koje su u vezi u ovoj godini će saznati da li je to zaista ono pravo, a slobodni bi mogli da upoznaju nekog posebnog ili pak nekoliko novih osoba s kojima će pokrenuti moćnu i trajnu prijateljsku vezu

loading...