Izludi dečka da crkne od ljubomore: 10 poteza kojim ćeš ga pretvoriti u ljubomornu aždaju!
da crkne od ljubomore

Koliko god da muškarac ima samopouzdanja i sigurnost u vezu sa svojom voljenog, neki ženski potezi će sigurno u njemu probuditi ljubomornog lava.

Ljubomora je neprijatno osećanje koje ukoliko u vezi pređe neke granice može postati ozbiljna pretnja opstanku ljubavi između muškarca i žene, pišu Stil/Zadovoljna.hr.

Psiholozi su saglasni da je nesigurnost jedan od najvećih uzroka ljubomore. Tu se misli na nesigurnost i u sebe, i u partnera i u vezu uopšte.

Smejanje tuđim šalama

reklame

Normalno je da ako vam je nešto smešno da ćete se smejati. Međutim, možda ne razmišljate da li je šalu ispričao muškarac ili žena, ali vašem partneru neće promaći vic.

Naročito ako često imate običaj da spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnim pod jačeg pola.

da crkne od ljubomore
da crkne od ljubomore

Pominjete imena kolega

Vaš partner želi da čuje detalje iz vašeg poslovnog života, ali nikako ne bi trebalo da započinjete sledeće rečenice:

“Ivan je danas ispričao tako dobar vic”. Ako mu pominjete muške kolege u pozitivnom svetlu, izgovarate njihova imena, navućićete ljubomoru u vaš odnos.

Jednostavno mu recite: Ivan s posla i tako smanjite osećaj prisnosti.

Provodite slobodne dane bez njega

Ako odete na odmor sa prijateljima, a ne pozovete njega, to mu daje znak da ne volite da provodite vreme sa njim na duži vremenski period…nastavak na sledećoj stranici…

loading...