ISTINA BOLI
ISTINA BOLI

Tekst koji će vas ostaviti bez daha predstavlja sedam razloga zašto nikada nećemo postići ništa u životu. Pročitajte ih, možda preokrenete sudbinu

Savršeno oštar tekst na temu zašto nikada nećemo postići ništa u svom životu napisao je Rajmer Tirado, koji je tu da nas sve osvesti i pokrene da uradimo nešto za sebe i svoj život. Istina boli: Pročitajte ovih sedam razloga koji će vas definitivno osvestiti!

1. Zato što nisi dovoljno puta izgubio

Zato što se osećaš prilično dobro u svojoj prosečnosti, zato što si odlučio da ni ne pokušaš.
Zato što je lakše pričati o tome kako učiš nešto novo nego zapravo to i uraditi.
Zato što misliš da je sve previše teško ili previše komplikovano pa ćeš tu priliku preskočiti, ili je možda ostaviti za sutra.
Zato što mrziš svoj posao ali ne želiš da pronađeš novi, zato što je lakše unapred odbaciti moguću propast sa kojom ćeš se suočiti.
Zato što je lakše ni ne pokušati nego izađi i pokušati pa makar bio siguran da nećeš uspeti. Ali ćeš naučiti nove stvari i dovesti sebe u izazov.
Zato što kada god nisam uspio naučio sam, a onda sam promenio moj put kako bih uvek išao napred. Kao kod kovanja gvožđa, prošao sam kroz vatru kako bih dobio oblik. I to oblik mača, glatkih ivica i oštrog sečiva koje će te iseći na pola ako nisi dovoljno čvrst.

2. Zato što te briga šta drugi misle

OVDE SAZNAJTE Kojih 8 navika morate da promenite!

reklame

Zato što moraš da se uklopiš.

Zato što veruješ da je ok biti drugačiji ali samo ako si drugačiji na isti način kao što su svi ostali drugačiji.
Zato što se plašiš da se suočiš sa samim sobom zbog straha od drugih. A tako razmišljaš zato što ti sam sudiš ostalima, pa onda normalno mora da i drugi sude tebi na isti način.
Zato što ti više znače stvari koje imaš, nego stvari koje si uradio.
Zato što trošiš novac na odeću, kola, skupe restorane ili izlaske. Ja ulažem u sebe. Dok ti pokušavaš da se uklopiš u svet, ja ću svet prilagoditi sebi.
Zato što ću ja bez razmišljanja odbaciti sigurnost i pravog sebe pokazati svetu. Postaću otporan na tuđa mišljenja i stajati potpuno go u masi ideja, ali znaću da si ti uvek ostao prosečan dok sam ja uradio neke izuzetne stvari…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.