Influenseri to rade ovako: 5 stvari koje nikako ne smeš da objavljuješ na Instagramu ako želiš da imaš uspešan profil

0
523
Influenseri to rade ovako: 5 stvari koje nikako ne smeš da objavljuješ na Instagramu ako želiš da imaš uspešan profil
Foto: freepik.es

Ako ste poželele da svoj Instagram profil dovedete na jedan novi nivo i da pretvorite privatnu razonodu u potencijalan posao, onda pomno slušajte (odnosno čitajte).

Uspešni influenseri koje viđamo na svakom kutku nemaju toliki broj sledbenika igrom sreće. Iza uspešnog i sređenog Instagram profila kriju se sati rada, ali i neke važne stvari na koje vi možda ne obraćate pažnju.

Na njihovim profilima nema mesta za loš kvalitet fotki

Želite li da imate lep i sređen Instagram profil, moraćete da obratite pažnju na to kakve fotke objavljujete. Njihov kvalitet, oštrina, osvetljenje i mnoge druge važne stavke moraju da budu zadovoljavajući i privlačni.

Oni paze na pozadinu fotke

Nered u sobi ili ružno, raskopano parkiralište njima nikada nisu opcija za pozadinu. Ako ne znate gde biste stale, neka to bude neki običan zid ili priroda.

Pravi Instagram majstori nikada ne koriste već postojeće filtere

Imate li fotku dobrog kvaliteta, dovoljno je da je samo malo obradite u nekom programu za obradu fotografija. Već zadani filteri na Instagramu stvar su prošlosti i nijedan uspešan profil ne provlači svoje fotke kroz njih.

Oni nikad ne preteruju s hashtagovima

Iako bi vam velik broj hashtagova mogao doneti i više lajkova, na kraju krajeva to će vam samo odmoći. Imate li svoju priču na Instagramu koju pričate zanimljivim i kreativnim fotografijama, lajkovi i pratioci doći će sami od sebe, bez miliona nepotrebnih hashtagova.

Pročitajte i  Kosmičke sudbinske poruke: 12 stvari koje se nikada ne dešavaju slučajno!

Nikada ne objavljuju screenshotove razgovora

Možda vam je razgovor sa drugaricom bio toliko smešan da ste imale potrebu da ga podelite sa svima, ali drugima on neće biti smešan ni upola toliko i verovatno će ga samo preskočiti. Radije objavite nešto sa čim se svi mogu poistovetiti i što ih može inspirisati.

index.hr