HOROSKOP

Bikovi uživaju u igri zavođenja, bilo da oni zavode ili neko njih zavodi. Ljubazni su i pristojni u odnosu prema drugim ljudima, a pogotovo potencijalnim partnerima. Matrijalisti su, tako da iznad svega cene lepotu i sigurnost. Najviše ih raduju skupoceni pokloni i izlasci u restorane. Često bivaju pogrešno shvaćeni kao zakerala, škrtice i dosadnjakovići, zbog svog oslanjanja na logiku i razum.

Zato često zauzimaju poziciju izdvojenu iz društva i dešavanja posmatraju sa strane. U stanju su i da celo veče merkaju osobu koja im se dopada i na kraju ipak odluče da jednostavno odu kući sami, pre nego što išta konkretnije pokušaju, tešeći sebe da prilika nije bila odgovarajuća, da će se drugi put prikazati u boljem svetlu, da možda ta osoba koja im se dopala i nije toliko fantastična…

reklame

Bik previše pažnje posvećuju sitnicama, pa u njegovom slučaju apsolutno važi ona izreka da je “đavo u detaljima”. Većina ljudi ovo shvata kao cepidlačenje, pa im druženje sa Bikom pada pomalo kao teret. Sa njima jednostavno ništa ne može da bude potpuno spontano i neobavezno. Lepota, maniri, finansijska sigurnost, vernost, iskrenost i prirodnost su ono što oni traže. Užasno su ljubomorni, pa zato često pate čak i zbog nekih sitnica, na koje niko drugi ne bi obratio pažnju.

POVRATAK NA SVE ZNAKOVE

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.