Vodolije se goje iz čiste lenjosti jer često jedu brzu hranu, Ribe imaju osetljiv želudac, Bikovi pate od alergija, a Lavovi i Ovnovi najčešće od svih imaju problema sa prekomernom težinom. Jarčevi rado kuvanju bez puno eksperimentiranja. Otkrijte kakve običaji, prema istraživanju magazina “Somerfield”,  u vezi ishrane važe za svaki znak Zodijaka.

Način ishrane i navike u vezi hrane takođe imaju veze sa Zodijakom

reklame

 

jedem

OVAN (21. mart-20. april)
Jedite manje obroke, ali češće bez obzira na to koliko ste zaposleni. Vi ste osoba koja postaje užasno uznemirena kad je gladna.

BIK (21. april-20. maj)
Osigurajte da vaša večera bude zadovoljavajuća. Divljač, jagnjetina i piletina su dobar izbor. Pripremite ih sa dosta povrća.

BLIZANCI (21. maj-20. jun)
Izbegavajte jaku kafu i žitarice jer vam ne prijaju. Jedite u krugu porodice ili prijatelja jer ćete tako manje pojesti.

RAK (21. jun-22. jul)
Lako dobijete na težini, iako veoma vodite računa o broju pojedenih kalorija. Jedite samo ako ste potpuno smireni.

LAV (23. jul-22. avgust)
Ne možete da živiti bez ukusnih sendviča. Pripremajte ih sa mnogo povrća i zdravog mesa kao što su ćuretina i pečena piletina.

DEVICA (23. avgust-22. septembar)
Nemojte da jedete previše hleba i teške hrane. Izbegavajte sve što je masno, jako začinjeno i pokušajte što više da žvaćete.

VAGA (23. septembar-22. oktobar)
Probudite se ranije i pripremite doručak koji će vam dati dovoljno energije za čitav dan. Tako ćete kasnije i uveče pojesti manje porcije.

ŠKORPIJA (23. oktobar-22. novembar)

Nemojte da pijete alkohol, pogotovo dok radite. Voda je za vas najzdravije piće premda vam neće škoditi ni čaša vina uz večeru.

STRELAC (23. novembar-21. decembar)

Izbegavajte nekvalitetnu hranu i lošu atmosferu. I jedno i drugo će vas oneraspoložiti, pa ćete jesti previše.

JARAC (22. decembar-19. januar)
Volite da kuvate, ali bez eksperimentiranja. Ipak, napunite frižider hranom koja se brzo priprema. Idealan izbor je tunjevina.

VODOLIJA (20. januar-18. februar)
Naučite da prestnete da jedete u trenutku kad osetite da je bilo dovoljno, čak i ako se vaša priroda bude protiv.

RIBE (19. februar-20. mart)
Ribe treba da izbegavaju kiselu hranu, ren i prženu slaninu. Imaju vrlo osetljiv želudac koji loše reaguje na teška jela.

 

zena.blic

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.