HOROSKOP za četvrtak, 4. dan u nedelji

0
385

zodiAKI
Ovde pročitajte nedeljni horoskop

OVNAOVAN:

POSAO I PARE: Danas izbegnite poslovna partnerstva, pošto mogu da idu samo na vašu štetu. Javlja se stari prijatelj sa idejom za posao. Jeste, nema ga da se javi 3 meseca, a sad mu treba ke$. Nedajte mu.

LJUBAV I SES: Neće ta sekretarica da se smuva sa tobom. Ova plava, mala. Ona se loži na devojčice, kako ne kapiraš?

ZDRAVLJE: Mars vam poručuje: ZDRAVO!bikBIK:

POSAO I PARE: Ne možete da očekujete podršku ili pomoć od prijatelja ili saradnika. Ili ćete otići danas na posao ili ćete zajebati stvar. Danas će čovek u crvenoj majici pokušati da vas pokrade u prevozu.

LJUBAV I SES: U emotivnom delu možete nešto da popravite. Uradite plastičnu operaciju ili smršajte. Slobodni bikovi, nemojte čekati, život je pred vama. Zauzeti bikovi ne postoje.

ZDRAVLJE: Oćete prestati više da lažete zubara kada ćete doći?


BLIZANCIBLIZANCI:

POSAO I PARE: Vaše raspoloženje je promenljivo pa lepo upozorite kolege da vas ne zovu za gluposti. Ipak nemojte se svađati sa ovima iz finansija, trebaće vam taj keš jednog dana.

LJUBAV I SES: Imate potrebu za nečijom pažnjom. E, pa jako mi je žao, danas zvezde nisu na vašoj strani. Bolje operite ruke, pa na posao.

ZDRAVLJE:  Smanjite seks u prazno. Nije to karate pa da vežbate sa zamišljenim protivnikom…


RAKOCEVICRAK:

POSAO I PARE: Imate tendenciju da suviše smarate i svojim detaljisanjem da ubijate neradnu atmosferu.Nemojte preterivati, pa nisu svi došli na posao da rade.

LJUBAV I SES: Emocije vas vuku na jednu stranu a realnost na drugu. Realno je za očekivati da se nešto pokrene tek kada primite platu. Niko ne voli sirotinju

ZDRAVLJE: Moguće probadanje nožem, pa izbegavajte ulične tuče.


LAVLAV:

POSAO I PARE: Nakon neizvesnosti koja je trajala od početka nedelje, danas sledi pucanj nervnog sistema. Ipak, ima načina da se spasite. Idite pravo u policiju.

LJUBAV I SES: Danas ni ne razmišljajte ljubljenju.Niste prali zube i nikakve žvake neće tu pomoći. Ovo mora temeljno da se odradi.

ZDRAVLJE: Neke stvari su urođene, naprimer kada je neko ružan.


DEVCADEVICA:

POSAO I PARE: Možete se izgubiti u nekim svakodnevnim obavezama pa vam savetujem da odmah odete kući. Nemojte da ulazite u poslove sa prijateljima, oni su svi prevaranti. Posle posla danas, pravo kući. Ko ode u kladionicu možda i uzme neke pare, ali uz pomoć vatrenog oružja…

LJUBAV I SES:  Ljubav ne postoji. Bar ne za vas. Nerealno je da očekujete da će neko da vas voli, a da niste platili.

ZDRAVLJE: Bol u predelu debelog mesa će proći tek u petak, ako vam legnu pare, a javlja mi se da neće.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2019: Bik otvoren za sve opcije, Jarac fokusiran na probleme u vezi, Lav prihvata nečije udvaranje

VAGAVAGA:

POSAO I PARE: Želite da vagate, a daleko ste od terazija. Nemojte ići prečicom niti uzimati Taxi danas, izgubićete mobilni i nikada ga nećete naći.

LJUBAV I SES: Izvesne dileje možete da rešite upravo uz priču sa psihijatrom. Nemojte se truditi oko ljubavi, neće to sunce danas da vas ogreje.

ZDRAVLJE: Stomak vam je mlohav. Jebote.


AKREPŠKORPION:

POSAO I PARE: Vi ste danas u ozbiljnoj opasnosti. Ponesite oružje sa sobom napolje ili povedite psa. Čuvajte se vozača autobusa danas, postoji opasnost da vas namesti kod kontrolora.

LJUBAV I SES: Današ će vaš partner imate divan seks. Samo, nešto ne vidim vas u toj priči. Ako ste prekinuli dužu vezu ili brak, odlično.

ZDRAVLJE: Ako se to može uopšte nazvati zdravljem, onda odlično. Potkratite nokte na nogama, kada su predugački skupljaju se gljivice i tartufi.


krelacSTRELAC:

POSAO I PARE: Ovo vam je povoljan dan ako očekujete otkaz ili smanjenje plate. Iskoristite dan da sredite misli jer ovako delujete ko debil. Prelistajte kontakte i zovite ljude, možda vam neko iz sažaljenja namesti neku tezgu.

LJUBAV I SES: lobodnim pripadnicama znaka će ovo biti relativno monoton dan. Maštate o sexu, a u realnosti samo povlačite kožuricu. Pa okupajte se jednom pre vikenda, pa da vidite kako može da se nađe zakrpa i za vašu rupu.

ZDRAVLJE: Pazite se debila, oće da kašlju ljudima u lice dok se voze prevozom. Ako idete kolima, onda ništa.


ja-racJARAC:

POSAO I PARE: a vas je ovo dan kao i svaki drugi. Nema posla nema para, nema kafe ni cigara. Dakle teška kara.

LJUBAV I SES: Osećate da vam je potrebana promena. Prekinite da osećate i preduzmite nešto po pitanju tih bubuljica. Uložite malo para u sex sa profi osobom, nećete se drugačije ovajditi…

ZDRAVLJE: Ako koristite zaštitu, imate manje šanse da zakačite neku polno prenosivu boles`.

ganglijama.


vodiinstalaterVODOLIJA:

POSAO I PARE: Šta je? Treba vam keša? Danas nemojte pozajmljivati od osobe u znaku Jarca, rešio je da vas odere sa kamatom. Ili pozajmite, jednom se živi.

LJUBAV I SES: U vezi sa voljenom osobom ništa novo. I dalje ćuti i ne sme da vam prizna da je ustvari GEJ.

ZDRAVLJE: Oscilacija krvnog pritiska u predelu genitalija. Možda top i nije toliko loše?


ribeRIBE:

POSAO I PARE: Želite da radite u Americi? Maštate o milionima, prestižu i lagodnom životu? Ako, ako, samo tako nastavite.

LJUBAV I SES: Ne možete parfem na neoprane miške da stavljate. Još gore bude posle kad se vonjevi pomešaju. Kada ovo naučite, javite se …

ZDRAVLJE: Danas pretežno oblačno, bez obzira na vaš pol, obavezno stavite dnevni uložak. Bićete mi zahvalni jednog dana.POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.