zodiAKI
Ovde pročitajte nedeljni horoskop

OVNAOVAN:

POSAO I PARE: Danas izbegnite poslovna partnerstva, pošto mogu da idu samo na vašu štetu. Javlja se stari prijatelj sa idejom za posao. Jeste, nema ga da se javi 3 meseca, a sad mu treba ke$. Nedajte mu.

reklame

LJUBAV I SES: Neće ta sekretarica da se smuva sa tobom. Ova plava, mala. Ona se loži na devojčice, kako ne kapiraš?

ZDRAVLJE: Mars vam poručuje: ZDRAVO!


bikBIK:

POSAO I PARE: Ne možete da očekujete podršku ili pomoć od prijatelja ili saradnika. Ili ćete otići danas na posao ili ćete zajebati stvar. Danas će čovek u crvenoj majici pokušati da vas pokrade u prevozu.

LJUBAV I SES: U emotivnom delu možete nešto da popravite. Uradite plastičnu operaciju ili smršajte. Slobodni bikovi, nemojte čekati, život je pred vama. Zauzeti bikovi ne postoje.

ZDRAVLJE: Oćete prestati više da lažete zubara kada ćete doći?


BLIZANCIBLIZANCI:

POSAO I PARE: Vaše raspoloženje je promenljivo pa lepo upozorite kolege da vas ne zovu za gluposti. Ipak nemojte se svađati sa ovima iz finansija, trebaće vam taj keš jednog dana.

LJUBAV I SES: Imate potrebu za nečijom pažnjom. E, pa jako mi je žao, danas zvezde nisu na vašoj strani. Bolje operite ruke, pa na posao.

ZDRAVLJE:  Smanjite seks u prazno. Nije to karate pa da vežbate sa zamišljenim protivnikom…


RAKOCEVICRAK:

POSAO I PARE: Imate tendenciju da suviše smarate i svojim detaljisanjem da ubijate neradnu atmosferu.Nemojte preterivati, pa nisu svi došli na posao da rade.

LJUBAV I SES: Emocije vas vuku na jednu stranu a realnost na drugu. Realno je za očekivati da se nešto pokrene tek kada primite platu. Niko ne voli sirotinju

ZDRAVLJE: Moguće probadanje nožem, pa izbegavajte ulične tuče.


LAVLAV:

POSAO I PARE: Nakon neizvesnosti koja je trajala od početka nedelje, danas sledi pucanj nervnog sistema. Ipak, ima načina da se spasite. Idite pravo u policiju.

LJUBAV I SES: Danas ni ne razmišljajte ljubljenju.Niste prali zube i nikakve žvake neće tu pomoći. Ovo mora temeljno da se odradi.

ZDRAVLJE: Neke stvari su urođene, naprimer kada je neko ružan.


DEVCADEVICA:

POSAO I PARE: Možete se izgubiti u nekim svakodnevnim obavezama pa vam savetujem da odmah odete kući. Nemojte da ulazite u poslove sa prijateljima, oni su svi prevaranti. Posle posla danas, pravo kući. Ko ode u kladionicu možda i uzme neke pare, ali uz pomoć vatrenog oružja…

LJUBAV I SES:  Ljubav ne postoji. Bar ne za vas. Nerealno je da očekujete da će neko da vas voli, a da niste platili.

ZDRAVLJE: Bol u predelu debelog mesa će proći tek u petak, ako vam legnu pare, a javlja mi se da neće.


VAGAVAGA:

POSAO I PARE: Želite da vagate, a daleko ste od terazija. Nemojte ići prečicom niti uzimati Taxi danas, izgubićete mobilni i nikada ga nećete naći.

LJUBAV I SES: Izvesne dileje možete da rešite upravo uz priču sa psihijatrom. Nemojte se truditi oko ljubavi, neće to sunce danas da vas ogreje.

ZDRAVLJE: Stomak vam je mlohav. Jebote.


AKREPŠKORPION:

POSAO I PARE: Vi ste danas u ozbiljnoj opasnosti. Ponesite oružje sa sobom napolje ili povedite psa. Čuvajte se vozača autobusa danas, postoji opasnost da vas namesti kod kontrolora.

LJUBAV I SES: Današ će vaš partner imate divan seks. Samo, nešto ne vidim vas u toj priči. Ako ste prekinuli dužu vezu ili brak, odlično.

ZDRAVLJE: Ako se to može uopšte nazvati zdravljem, onda odlično. Potkratite nokte na nogama, kada su predugački skupljaju se gljivice i tartufi.


krelacSTRELAC:

POSAO I PARE: Ovo vam je povoljan dan ako očekujete otkaz ili smanjenje plate. Iskoristite dan da sredite misli jer ovako delujete ko debil. Prelistajte kontakte i zovite ljude, možda vam neko iz sažaljenja namesti neku tezgu.

LJUBAV I SES: lobodnim pripadnicama znaka će ovo biti relativno monoton dan. Maštate o sexu, a u realnosti samo povlačite kožuricu. Pa okupajte se jednom pre vikenda, pa da vidite kako može da se nađe zakrpa i za vašu rupu.

ZDRAVLJE: Pazite se debila, oće da kašlju ljudima u lice dok se voze prevozom. Ako idete kolima, onda ništa.


ja-racJARAC:

POSAO I PARE: a vas je ovo dan kao i svaki drugi. Nema posla nema para, nema kafe ni cigara. Dakle teška kara.

LJUBAV I SES: Osećate da vam je potrebana promena. Prekinite da osećate i preduzmite nešto po pitanju tih bubuljica. Uložite malo para u sex sa profi osobom, nećete se drugačije ovajditi…

ZDRAVLJE: Ako koristite zaštitu, imate manje šanse da zakačite neku polno prenosivu boles`.

ganglijama.


vodiinstalaterVODOLIJA:

POSAO I PARE: Šta je? Treba vam keša? Danas nemojte pozajmljivati od osobe u znaku Jarca, rešio je da vas odere sa kamatom. Ili pozajmite, jednom se živi.

LJUBAV I SES: U vezi sa voljenom osobom ništa novo. I dalje ćuti i ne sme da vam prizna da je ustvari GEJ.

ZDRAVLJE: Oscilacija krvnog pritiska u predelu genitalija. Možda top i nije toliko loše?


ribeRIBE:

POSAO I PARE: Želite da radite u Americi? Maštate o milionima, prestižu i lagodnom životu? Ako, ako, samo tako nastavite.

LJUBAV I SES: Ne možete parfem na neoprane miške da stavljate. Još gore bude posle kad se vonjevi pomešaju. Kada ovo naučite, javite se …

ZDRAVLJE: Danas pretežno oblačno, bez obzira na vaš pol, obavezno stavite dnevni uložak. Bićete mi zahvalni jednog dana.


loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.