night-315204_640-(1)OVNA

OVAN:

Poznat po svojoj ekstrovertnoj prirodi, pijani Ovan će skakutati od osobe do osobe da bi se uverio da se svi tako dobro zabavljaju kao on. Ukoliko ste smoreni ima da časti onoliko tura koliko je potrebno da dostignete njegov nivo. Ima da ločete bez pogovora! Ovan je prava osoba za sve vrste žuraja i proslava. Samo ga ne dirajte sledećeg dana…

reklame

bik

BIK:

Ako ste krenuli u kafanu, sa namerom da se upropastite od alkohola, bićete presrećni da pored sebe imate tipičnog predstavnika ovog znaka. Bikovi su po prirodi lojalni. Ostaće pored vas, pa makar crkli. Ako vam je potreban partner u piću koji se neće negde izgubiti posle par čašica i koji će ostati sa vama do samog fajronta, pa i duže, Bik je prava osoba. Samo pazite! Ume da bude jako tvrdoglav kad popije i ako mu se ne sviđa mesto na kojem ste učiniće sve da vas odvuče negde gde je njemu prijatnije, pa makar vas bukvalno vukao po patosu… jer razdvajanje ne dolazi u obzir. Dobar je drug i hoće da vas ponese kući kada se onesvestite!

 


BLIZANCI

Ovde pročitajte EROTSKI HOROSKOP

BLIZANCI:

Kad blizanac cirka, nikad ne znate da li pijete sa Džekilom ili Hajdom, ni kada će neki od ove dvojice izroniti. Oni ne tolerišu neodlučnost, pa ako želite nekuda sa Blizancem, mora tačno da se zna gde se ide i šta se radi. Nema preteranih odstupanja od planova, jer ih to ljuti, a verujte da ne želite pored sebe naljućenog naroljanog Blizanca. Takođe ne mogu dugo da izdrže na jednom mestu, tako da će samo nestati ako im se sloši. Toliko o planovima… zadnjici.

RAKOCEVICRAK:

On je jedan potpuno izgubljen slučaj kad pije. Ume i da zaplače, ako nešto nije po njegovom, pa i da uzme da se demonstrativno valja po podu kao razmaženo derište. Tokom napijanja promeni čitav spektar stanja i osećanja. U jednom momentu skače u ekstazi, a već u sledećem slinavi nad svojom sudbinom, ili vrišti na konobara. Nije baš idealan partner, osim ukoliko volite da izigravate dadilju.


HOROSKOP ZA MLADOŽENJE: Ovakve su žene prema horoskopu! Dobro biraj udavaču!


LAV


LAV:

Dok se toči, Lav pije i ne zatvara usta. U stanju je da brblja o svemu i svačemu. Uopšte nije kadar da drži jezik za zubima, prećuti uvredljive stvari koje mu padaju na pamet, pa može da se desi da sa njim upadnete u frku. Ukoliko pokušate da ga smirite, može i vas da dokači.


Da li je pivo prepuno ženskih hormona pročitajte ovde:

DEVCA
DEVICA:

Device vole da lickaju neka skupa vina i posmatraju događanja iz ćoška. Sa njima ne možete u gužvu, ni jeftine barove. Sa njima se izlazi na fensi mesta. Rezervisani su i samo će vas pratiti pogledom dok bauljate i glupirate se pijani.


VAGAVAGA:

Ovo je možda najbolja osoba da se s njome potpuno upropastite od alkohola. Poput ovnova, one žele da se svi dobro zabavljaju, ali su pribranije i trudiće se da izglade svako sranje koje može da nastane. Pored njih će sve biti koliko – toliko pod kontrolom, sve dok je tračka svesti.


AKREPŠKORPION:

Bilo da ste neiskusni u piću, ili prekaljeni kafanski veteran, morate makar jednom u životu da se napijete sa Škorpijom. Njena inteligentna strana dolazi do potpunog izražaja posebno kada popije. U alkoholnim seansama mudrosti čućete najnevervatnije priče, najlepšu poeziju, a samo ak imate sreće, podelićete i po koju suzu! Dajte Škorpiji flajku tekile i počinje lavina. Ona ništa ne može da prećuti. Ima da ispliva svo pozitivno ludilo koje potiskuje. Uprkos tome, ona je možda jedina u stanju da cirka s vama u svakoj mogućoj i nemogućoj situaciji i po svaku cenu. Razume svoje i tuđe emocije, tako da vas neće opterećivati ljubavnim jadima i slično. Ako se oduzmete od ahkohola, Škorpija će vas nekako odvući do kućnog praga, samo prethodno upozorite ukućane na to, da će najverovatnije ući i nepozvana i tražiti da proba kakvu to rakijicu čuvate za kada dođu gosti.


 

NAUKA OTKRIVA: Kako da odaberete gaćice na osnovu oblika guze

krelacSTRELAC:

I on ima oštar jezik kad ga malo zalije. Ume da bude agresivan. Dobar je ako idete u muvanje, jer mu je flertovanje drugo zanimanje, samo dobro pazite šta pričate, da se ne pojavi onaj ludački sjaj u očima.


ja-rac

JARAC:

Poput kameleona se prilagođava svakoj situaciji i društvu. Zabavan je kad popije i sve što želi je da se samo još više zabavlja. Nije bitno ni kako, ni s kim, ni gde, sve dok ima alkohola.


vodiinstalaterVODOLIJA:

Pazite dobro kad cirkate sa Vodolijom, jer u samo jednom pogrešnom koraku sve može da ode dođavola. U jednom trenu pijete šotiće za šankom i zalivate s pivom, a u drugom uleće obezbeđenje, muzika se gasi, žurka se prekida…


ribeRIBE:

Sa Ribama pijanstvo ne može da bude dosadno. Svaki izlazak je doživljaj za sebe, pošto one menjaju emotivna i agregatna stanja kao čarape. Pazite samo da ne preteraju. Najgore je nositi pijanu Ribu na leđima dok povraća po vama i recituje Šekspira. Ukoliko želite spontanost, ovo su pravi drugari, jer više vole da ih voda nosi nego da plivaju uzvodno… osim ukoliko se radi o reci piva i plivanju do točilice. Riba vas možda neće nositi nositi na ramenu i umivati vlažnim maramica, ali budite sigurni da ste u odličnim rukama. Čim se i sama probudi pored vas, ispod šanka, odmah će telefonom srediti da dođu po vas nekim fensi kolima i odvedu vas na klopu. Čik probajte da odbijete!

 

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.