Da li trčite uz stepenice dok vas juri pomahnitali manijak sa motornom testerom, ili bežite na vrata. Ko se sapliće o tepih, a ko se oklizne o sopstvenu povraćku… saznajte u našem jezogroznom HORORRRRRSKOPU!

hororskop

OVAN

On je taj baja koji se uvek pravi pametan, pa naređuje ljudima da se razdvoje na parove i tumaraju po mraku ne bi li istražili razlog iznenadnog nestanka struje i izvor čudnog lupkanja… kada svi dobro znaju da je najbolje da budu na okupu. Da njega nije bilo, ne bi bilo ni filma. Svi bi zbrisali na prvi znak opasnosti, čiča miča i gotova priča…

BIK

reklame

On se još na početku filma onesvesti od onanisanja na nekom skrovitom mestu, propusti sve i probudi se tek na kraju filma, pa ponovo padne u nesvest kad shvati šta se desilo.

BLIZANCI

Blizanac se naoružava svime što mu padne pod ruku i postavlja zamke za ubicu u kući i oko kuće. Međutim, u te zamke upadaju njegovi drugari, pa on završava tako što pred sam kraj filma digne sve u vazduh.

RAK

Njega ćete prepoznati po tome što u panici trči uz stepenice umesto na izlazna vrata. I sve vreme vrišti i plače, sapliće se o tepih, utrčava u WC u potkrovlju i pola sata pokušava da ispuzi kroz prozorče. Kada na kraju nekako uspe, oklizne se i padne na travnjak.

Ne propustite HIT: Kako da kenjaš kod dečka na gajbi, a da te ne izvali! (VIDEO)

LAV

On od početka pokušava da smiri paniku i organizuje ljude, ali negde na pola filma svi naprasno počnu da sumnjaju da je baš on ubica, iako publika na to sumnja još od početka. Međutim, u poslednjem času, on spašava bujnu plavušu od sigurne smrti i postaje heroj… ali samo na 5 minuta, jer je još toliko ostalo do kraja.

DEVICA

Vi ste ta osoba koja je, čim je društvo posedalo oko vatrice, izvadila marihuanu i alkohol, a zna se šta se sa takvima u filmovima dešava. Stradaćete u prvoj polovini filma dok se budete vatali u ostavi sa simpatijom iz školskih dana.

HOROSKOP: Žene u ogledalu astrologije: Lavice su jake, Škorpije dominiraju instinktom, Vodolije kriju nesigurnost

VAGA

Ona sve vreme doživljava napade panike i ne može da se odluči da li je bolje da se zaključa u sobi ili da pobegne na vrata, pa većinu vremena provede bežeći od ubice po hodnicima. Pojavljuje se s vremena na vreme, iskače iz nekakvih štekova u zidovima i ventilaciji, ali ubrzo i sama poludi.

ŠKORPIJA

Je odmah shvatila ko je ubica, jer je poginula prva i to tako što se okliznula na rođenu povraćku od vrućeg vinjaka, pravo ubici u zagrljaj, pokušavajući da piša. Ali se pojavljuje u sećanju drugih likova kroz ceo film.

STRELAC

Vi se potajno divite ubici i njegovoj genijalnosti i smelosti. U njegovim zlodelima vi vidite umetnost i pokušavate da uđete u njegov svet i da mu se i dodvorite. Ali vi ste za njega samo još jedna žrtva. Doći će po vas dok se budete tuširali.

JARAC

On je nekad bio kul lik, ali je poludeo nakon što mu se jato pataka posralo na tek raširen veš opran Arijelom, izbeljen Aćem, omekšan Lenorom, u mekoj vodi. Onda je počeo da ubija…

VODOLIJA

On je onaj jedini čovek koji preživi do kraja. Mudro ćuti. Ne upliće se u tuđe sukobe i ne ističe se preterano, sve do druge polovine filma, kada provali neku foru kod ubice. Tada se naprasno pretvara u ultimativnog survajvera. Iako realno ne poznaje borilačke veštine, uspeva da se izvuče iz svake zamke i zasede poput profesionalca, ali sav krvav, izranjavljen, znojav, zadihan, prljav i za dlaku.

RIBE

Riba je obično ona zgodna plavuša koja vrišti na svaki šum i tera muškarce da proveravaju čas tamo, čas vamo. Najveću pometnju pravi kada joj se kosa uplete u paučinu ili ugazi u prosuto vino, pa pomisli da je krv i u panici ubode nožem nekog ko pokušava da joj pomogne.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.