Najgori motiv za seks

Žene, romantične duše, sanjaju o savršenoj ljubavi, nalik onoj koju je doživela Keri sa svojim gospodinom Zverkom. Ljubavna priča između novinarke sa Menhetna i njujorškog biznismena zarazila je čitav ženski svet, koji je i godinama nakon završetka serije nastavio da mašta o komplikovanoj ljubavnoj priči koja se završava hepiendom. Žene su sanjalice, vole da veruju u princa na belom konju, ali taj princ je uvek nekako upakovan u omot lošeg momka, dobrice ipak nisu poželjne! Zašto je Zverka želja svake mlade dame koja želi da se skrasi? I koliko je Zverka zaista idealan muškarac?

Gospodin savršeni

Spoticanje o isti kamen

reklame

Gospodin Zverka ima tu sposobnost da nas povredi mnogo više nego bilo ko drugi, a da čak ni ne primeti, pošto su mu na prvom mestu on sam, njegov posao i pozicija u društvu.

Nazivamo ih “ljubav života”, ali ne zato što zaista jesu deo slagalice koja nedostaje, već zato što to konstantno spajanje i razdvajanje uveličavaju i idealizuju vezu.

Zaista mislite da su najveće ljubavne priče pune turbulencija, uspona i padova, i da tako treba da bude?

Ali kao i uvek, naš gospodin Zverka vratiće se ponovo i uništiti sve svojim egoizmom, jer samo mi osećamo magiju i samo mi smo spremne da stavimo u drugi plan naše želje, posao, prijatelje, kao i same sebe zarad njegovih želja.

Prava ljubav uvek pobeđuje, a ovakva to nije.

Gospodin savršeni

Opčinjenost lošim momcima

I tako idući kroz život gubimo one dobre momke… Studija koju je uradio jedan univerzitet u Kolumbiji došla je do zaključka da žene ne privlače nasmejani, srećni i muškarci simpatičnog izgleda.

U ovom istraživanju koje je prikazalo fotografije muškaraca sa različitim izrazima lica, žene su birale one ponosne, prkosne i sujetne.

Zar nije bolja ljubav koja nas prihvata takvim kakvi smo i za koju ne moramo da uništavamo naš život i našu ličnost?

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.