Gledanje u dlan
Gledanje u dlan

GLEDANJE U DLAN: Obratite pažnju na brazde na svojim dlanovima – one mnogo govore o tome šta vas čeka.

 

Linija života – GLEDANJE U DLAN

Gledanje u dlan i linija života uglavnom se odnosi na stanje zdravlja, bolesti i starosti, a mnogo manje na sve ostalo. Ako želimo tačno da saznamo dužinu života, moramo da obratimo pažnju na liniju zdravlja, jer tačka u kojoj se te dve linije seku označava smrt.

reklame

Životna linija treba da bude dugačka, tanka i duboka, bez nepravilnosti. Tanka linija odaje dug život, dobro zdravlje i životnu snagu. Ako je životna linija kratka, ako se rastvara u mnoge sitne linije, onda je to znak slabog zdravlja.

Ako je linija života spojena sa linijom glave, to je znak da odaje opreznost i samostalan duh. Takve su osobe vrlo osetljive. Ako su te dve linije utkane među sobom, uspeh dolazi u pitanje. Mali prostor između ove dve linije vrlo je dobar znak.

Gledanje u dlan
Gledanje u dlan

Takva osoba je slobodna u sprovođenju svojih namera i planova. Takav čovek je ambiciozan i jako aktivan, vrlo je preduzetan. Prekid životne linije na obe ruke znači smrt, prekid na samo jednoj ruci predstavlja opasnu bolest.

Široka životna linija označava odlično zdravlje, ali i sklonost ka veneričnim bolestima. Linija koja se penje od linije života prema uzvišici Apolonovog sunca znači slavu koja će se postići vlastitim trudom. Ako se linija života na kraju rasplinjava i ako je spoljni krak duži i deblji od kraka koji obilazi oko Venerinog brega, tada znači da će dotični mnogo putovati i da će umreti van svoga zavičaja.

Ako je unutrašnja linija snažnija, tada će se vratiti u svoj zavičaj. Otok u liniji života odaje bolest očiju.

Linija Marsa, iznad linije života, retko se jasno vidi kod svakoga. Isto tako ona se retko kad vidi na obe ruke. A ona je znak dobrog zdravlja i borbene naravi. Kod ratnika ona znači neustrašivost. Linije uticaja su one tanke linije koje se protežu sa unutrašnje strane linije života.

Te linije odaju veliko prijateljstvo sa suprotnim polom. Muškarci i žene sa tzv. Venerinim temperamentom imaju mnogo jasnije istaknute linije uticaja nego oni koji nisu u službi svojih osećaja.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.