Nije svejedno gde “završavaju” poljupci, zato ako imate dilemu “šta u vama vidi”, obratite pažnju gde vas ljubi

AKO imate dilemu da li je partner zaljubljen u vas, samo mu se dopadate ili u vama vidi prijatelja, obratite pažnju gde vas ljubi – savetuje stručnjak ѕa veze dr Dejvid Benet, pišu novosti.rs.

Jer nije svejedno gde “završavaju” poljupci i navodi nekoliko najčešćih mesta, a da to nije francuski poljubac.

* U obraz

reklame

– Ako vas osoba sa kojom ste u vezi ljubi najčešće u obraz, moguće je da nije ni seksualno ni u romantičnom smislu zainteresovana za vas – kaže dr Benet. – Ali ukoliko ovi poljupci nisu jedini, onda su slatki mali podsetnik da vas partner voli.

* U čelo

– Ovo je znak da između vas postoji velika bliskost i da ste partneru privlačni i dragi u isto vreme. Poljubac u čelo je i način da druga strana iskaže zaštitnički stav i podršku.

* U vrat

– Ukoliko vas partner ljubi u vrat, znači da pokušava da vas dovede u iskušenje da pokažete da ste ranjivi. To je istovremeno i snažna erogena zona, pa je svrha ovih poljubaca da vas uzbude.

* U stomak

– Poneki poljubac u stomak, znači da je psrtner sasvim opušten, oseća snažnu bliskost, ali ga i seksualno privlačite Malo je verovatno da će vas u stomak poljubiti neko kome ste samo prolazna avantura.

* Po celom telu

– To Pokazuje da partnera veoma privlačite i da je izuzetno zainteresovan za vas – objašnjava stručnjak za veze. – Želi da budete intimni i da istraži svaki milimetar vašeg tela. Zvuči savršeno, zar ne?!

loading...