6 horoskopskih parova koji su povezani na dubljem nivou

U potrazi ste za frajerom koji će vas totalno osvojiti i zbog kojeg će vam proraditi leptirići? Obavezno bacite oko na ovaj vodič!

Čini se kao glupo pitanje, ali iako su klubovi redovno prepuni zgodnih frajera, retko kad se poklope sve zvezde da baš završiš sa onim frajerom koji se tebi sviđa, a još ređe se dogodi da frajer na kraju ne ispadne, nazovimo to ovako – nekompatibilan (čitaj: kreten), piše index.hr.

A gde su nestali svi normalni momci? – pitanje od milion dolara. Ne kažemo da normalni momci nisu negde u blizini, ali ako i jesu, ili su pijani i ponašaju se nenormalno, ili su trezni i boje se prići devojci.

reklame

Nebitno od lokacije potencijalnog novog dečka, uvek preporučujemo devojkama da učine prvi korak, a osim u klubu, postoje i bolja mesta za pecanje.

5 muških navika koje uništavaju poverenje u vezi

Faks

Za devojke koje idu na faks i redovno su prisutne na predavanjima, upoznavanje frajera nije nikakav problem. Čak i ako niste u istom društvu, lako se priključiti grupnom seminaru, a možeš čak i potražiti njegovu pomoć iz nekog predmeta, ili mu ponuditi pomoć, zavisno od toga kome bolje ide gradivo. Zajedničko učenje može se vrlo lako pretvoriti u zabušavanje.

Svadbe

Tvoja prijateljica se udaje, a kum mladoženje je neverovatno zgodan i još solo? Savršena prilika za upoznavanje. Naravno možeš se zakačiti i za bilo kojeg drugog momka, samo pazi, svi su u odelu pa te možda na prvom sastanku očekuje iznenađenje u obliku zapuštenog klošar stila…

loading...