DUŽINA RUKE OTKRIVA: Da li vam je suđen miran život ili pustolovina i avantura
http://www.healthylifevision.com/

Prema drevnom verovanju, ruke nam znače mnogo više nego što mislimo, a već sam njihov izgled odnosno veličina mogu govoriti puno o karakteru čoveka.

Jednostavna mera je ona kratkih, odnosno dugih. Sve što treba učiniti je da postaviti dlan suprotne ruke sa raširenim prstima tako da se palac nalazi na unutrašnjoj strani lakta, dok srednjim prstom pokušavate dosegnete dlan. Ako to ne uspete, tada su vaše ruke kratke. Pritom se ne misli na ukupnu dužinu ruku, već na zbirnu veličinu dlanova i prstiju.

reklame

 

http://www.healthylifevision.com/
izvor: healthylifevision.com

Kratke ruke

Ljudi s kraćim rukama skloniji su preuzimanju rizika, a često završavaju u dramatičnim ličnim odnosima, premda sami nisu takvi, već to mogu probuditi u ljudima svojim “tvrdim” pristupom i stavovima. Obično su avanturističkog, pustolovnog duha, ali u svom pristupu problemima vrlo praktični. Takođe, vođeni su logikom i vole direktan pristup, bez okolišanja.

http://www.healthylifevision.com/
izvor: healthylifevision.com

Duge ruke

Oni koji mogu doseći dno svog dlana srednjim prstom ili prstenjakom imaju velike ruke. Oni su obično perfekcionisti s velikom koncentracijom i obraćanjem pažnje na najsitnije detalje, što ih i same može zamarati. Takođe, veće ruke ukazuju na pojedinca koji je više emocionalno osetljivi. Impulsivni su, skloni ugađati drugima i pritom zanemariti sebe.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.