Zavedite udatu ženu horoskop Male laži tokom seksa pitanja o seksu GRUB SEKS 10 stvari koje žene skroz pogrešno rade u krevetu
Image courtesy of [imagerymajestic] at FreeDigitalPhotos.net

Put do muškarčevog srca ne ide preko stomaka, niti žena u njega ne ulazi ni na mala ni na velika već na zadnja vrata!

Šuška se da iza svakog zadovoljenog muškarca stoji žena i jedno pomagalo … Ako vam je seksualni život postao monoton pa želiš da ga nečime začiniš a ne znaš kako, evo predloga koji 100 posto odrađuje posao.

Šta je uopšte taj peding?

reklame

Ako bismo se enciklopedijski izražavali, onda je to situacija kada heteroseksualnog muškarca žena analno zadovoljava uz pomoć dilda, ali ne bilo kojeg. Narodski rečeno, to je kad tipa naguziš dok nosiš nakurnjak. Umesto da vičeš: ”Fuj, fuj, fuuuuj” jer te je jedva nagovorio da isprobate analni seks, treba da znaš da se na taj način prostata dodatno stimuliše i da zbog toga oseća pojačano uzbuđenje i zadovoljstvo i da nema nikakve veze sa latentnom homoseksualnošću.

seksi

 

Dobar lubrikant je iz raja izašao 

Ako te je ova priča zainteresovala i rada si da probaš, evo nekoliko korisnih saveta. Prvo, treba da odabereš odgovorajaću seksualno pomagalo. Ne treba odmah da odabereš neki od 40 cm već mali, tanak i zaobljen tako da može da dobaci do prostate bez ikakvih poteškoća. Drugo, zapamti da bez podmazivanja neće ići, zato odaberi dobar lubrikant i nanosi ga više puta. Nemoj da navališ ko mutava ili se zbuniš ko osnovka nego komuniciraj sa partnerom. Poenta je da se oboje zabavite a ne da zbrzaš sve i eventualno ga i povrediš. Treće, opusti se i uživaj. Većina muškaraca koji su isprobali peging se kunu da nikad nisu doživeli intenzivniji orgazam nego tad a parovi tvrde da je neverovatno uzbudljivo jer dolazi do potpune zamene uloga gde je žena ta koja muški izdominira.

Neprijatne situacije tokom seksa
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

yourtango.com/besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.