zodiAKI
OVNAOVAN:

POSAO I PARE:Uslovi rada su vam kao u radnom logoru i to vas za sada uspešno oslobađa od želje za životom.Novca će biti,ali onog iz društvenih igrara kao što je „Monopol”.

LJUBAV I SES:Imate dosta ljubavnih iluzija,kad više nemate koga da varate varate same sebe.Shvatite već jednom da partner od vas želi samo seks.

reklame

ZDRAVLJE:Opasnost od upale mozga usled polivanja ledenom vodom.Ukoliko pak to ne radite,potpuno ste zdravi.


bikBIK:

POSAO I PARE:Uspesan poslovni period za vas pogotovo ukoliko zarađujete na tuđoj nesreći i ukoliko živite na tuđ račun.U suprotnom imaće taman dovojlno za život na hlebu i vodi.

LJUBAV I SES: Partner ignoriše vaše ljubavne probleme kao humanitarne organizacije većinu gladne dece iz Afrike.Seks će vam biti kratak,ali efektan.

ZDRAVLJE:Problemi sa digestivnim traktom,čir na želudcu će vam je veličine bebine glave.


BLIZANCIBLIZANCI:

POSAO I PARE:Trčite za poslom kao muva bez glave i zapleli ste se u razne poslovne projekte kao pile u kučinu.Novca će biti taman za one račune koje inače izbegavate da plaćate.

LJUBAV I SES:Partner vam siše krv kao krpelj i uživa u tome.Seks će vam biti kvalitetan samo ukoliko debelo platite za njega.

ZDRAVLJE: Opasnost od pada sa bicikla.Ukoliko ne vozite zdravlje vam je savršeno.


RAKOCEVICRAK:

POSAO I PARE:Za vas nema hleba bez motike,naučićete da rukujete istom ko u filmovima sa Brus Lijem jer ste u suprotnom nagrabusili.Neki veći novac u vašem slučaju je trenutno misaona imenica.

LJUBAV I SES:Ovaj period ljubavnog života vam se pretvorio u špansku seriju.Dakle,partner će vam saopštiti svoje iskreno mišljenje tek u 556-oj epizodi te serije,a dobar seks nećete imati ni tad.

ZDRAVLJE:Pazite se od preteranog unosa šećera i ostalih supstanci bele boje.


LAVLAV:

POSAO I PARE:Posao dobro ide ukoliko drugi rade za vas.U suprotnom spašavajte živu glavu kako znate I umete jer nemate ni za toilet papir.

LJUBAV I SES:Neželjene promene,partner više nema samo jednu osobu sa kojom vas vara već bar njih tri.Veće seksualno uzbuđenje vam ne gine,ali samo od sadržaja koji pronađete na internetu.

ZDRAVLJE:Potpuno ste zdravi,nalik jabuci koju je odavno nagrizao crv.


DEVCADEVICA:

POSAO I PARE:U poslu ste tačni kao Švajcarski sat,na pauzu za kafu uvek stižete tačno na vreme.Novca imate u sitnim apoenima,taman za kasicu prasicu.

LJUBAV I SES:Ljubavni i strastveni poriv vam je kao plamen kod upljača na izdisaju.Seks dobar ukoliko ste partner/ka samom/samoj sebi.

ZDRAVLJE:Problemi sa vidom,jer umesto muve vidite slona.


VAGAVAGA:

POSAO I PARE: Ne izigravajte Majku Terezu i pomozite pre svega sebi samima.Poslovna atmosfera vam liči na onu u ratu u Ukrajni.Trošite pare kao prase pomiju.

LJUBAV I SES:Kao i obično izgubljeni ste i nije vam jasno šta želite.Otud i problem sa orgazmom pri odnosima,odnosno odsustvom istog.

ZDRAVLJE:Ukoliko nastavite sa lošim mentalnim tripovima postaćete alergični i na vazduh koji udišete.


AKREPŠKORPION:

POSAO I PARE: Poslovno ste aktivni I pokretljivi kao debela žena koja se trudi da smrša od svakog novog ponedeljka.Novca nema nigde ni u najavi.

LJUBAV I SES:Izbegavajte osobu istog znaka kako ne bi ste završili u smrtonosnoj borbi dva škorpiona,identičnoj onim na džunkama iz Kine,gde je ostatak posade uložio svoje opklade na suprotnu stranu ili vas.

ZDRAVLJE:Srce vam,usled povećanog stresa,lupa u samo neparnim ritmovima Makedonske narodne muzike.


krelacSTRELAC:

POSAO I PARE:Poslovne prilike vam dođu i odu,a vi nemate para ni za vodu.Toplo vam preporučujem selidbu na neko usamljeno ostrvo u Pacifiku,ali teško da ste u mogućnosti za to.

LJUBAV I SES:Sreća,sreća,radost,očekuje vas nešto bolji period u ljubavi.Naći će te uskoro prikladnu žrtvu za zlostavljanje.

ZDRAVLJE:Povreda šake usled udaranja u zid ili kućni inventar zbog internet bagovanja.


ja-racJARAC:

POSAO I PARE: Posao vam ide kao i inače i tu je klima surova i nepromanljiva, nalik permanentnom nedostatku vlage u Sahari.Veću količinu novca ćete videti,ali ne i zadržati,osim ukoliko se bavite mutnim radnjama.

LJUBAV I SES: Partner će vas daviti „kao Musa Jarca“ tako vam je bolje da bežite kud vas noge nose.Seks će biti dosadan do te mere da ćete gledati za vreme odnosa gledati „Bulevar u 5 do 5”.

ZDRAVLJE:Ukoliko ste hronični bolesnik spremite se za sigurno upokojenje.Ukoliko niste,problemi sa mozgom i ostalim ganglijama.


vodiinstalaterVODOLIJA:

POSAO I PARE:Ne trpite autoritet pretpostavljenih tako da vam je jedini siguran posao trenutno posao u kom ste sami sebi gazda.Para nema pa nema.

LJUBAV I SES:Zapleti i obrti kao u filmu Kventina Tarantina,sumanuta atmosfera vam stoji od sumraka do svitanja kako u ljubavi tako i u seksu.

ZDRAVLJE:Patite od izmišljenih bolesti i bolova u fantomskim udovima,ali inače ste zdravi kao dren.


ribeRIBE:

POSAO I PARE:Kvalitetan period u poslovnom smislu vas čeka jer nećete morati ništa da radite već će neko drugi raditi za vas.U najgorem slučaju to će biti socijalni radnik.

LJUBAV I SES:Konstantne svađe i sukobi sa partnerom,gadjaćete jedno drugog zarđalim escajgom.Ali to će vam pospešiti intimne odnose pošto inače naginjete ka sado/mazo vodama.

ZDRAVLJE: Triper,herpes,kondilomi i ostale polne bolesti vam prete,vodite računa s kim ,gde i s čim imate odnose.


loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.