SEKSI DIZNIJEVE JUNAKINJE: Alisa u zemlji bluda i njene pohotne drugarice (FOTO)

0
1786
loading...

U crtaćima Volta Diznija heroine najpoznatijih bajki prikazane su kao prelepe i bezgrešne, a ne kao devojke od krvi i mesa. Američki crtač stripova Džej Skot Kembel je odlučio da svetu otkrije njihovu zavodljivu stranu i podari im dozu seksepila, a vi procenite sami da li su bolji originali ili Kembelova nadogradnja.

alisa glavna

MALA SIRENA

Da je bezimeni princ iz bajke Hansa Kristijana Andersena znao da će ovakva ribetina da ga spase od sigurne smrti, on bi nesumnjivo uleteo u brodolom mnogo ranije.
mala sirena

CRVENKAPA

Zli vuk sigurno se ne bi raspitivao ni kud je pošla, ni gde joj živi baka da je u velikoj mračnoj šumi opazio Crvenkapicu u ovakvom autfitu, već bi mu konkretnije stvari bile na pameti.

crvenkapa

LEPOTICA I ZVER

O, da li bi mladi princ zarobljen u telu rogobatne zveri bio toliko namrgođen sve do pred kraj bajke da mu se lepotica ovog kalibra svakodnevno vrzmala oskudno odevena po dvorcu?

lepotica i zver

 

SNEŽANA I 7 PATULJAKA

Teško da bi Snežanina napućenost i samolepljive čarapice odgovorili zlu maćehu da je otruje jabukom, ali bi njen pripijeni korset bio razlog više princu da je što pre oživi poljupcem.

snezana i 7 patuljaka

ALISA U ZEMLJI ČUDA

Blago ustondirana stonoga i Alisa nalik na go- go igračicu koja bi svakog trenutka mogla da iskoči iz torte na npr. nekoj momačkoj večeri nisu prizor kojeg se sećate iz bajke koje su vam čitali kad ste bili mali, zar ne?

alisa u zemlji cuda

 

(ANSWERS.COM / Maja Čanović)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.