alfa mužjak traži ovakvu ženku

Ovo su 10 osobina koje treba da poseduje žena dostojna alfa muškarca

Alfa muškarci i žene oblikuju ovaj svet. Oni su predvodnici, pobunjenici i inovatori. Bez njih ne bi bilo nade za ljudsku rasu.

Biti alfa je divno, ali i teško. Između ostalog, alfama je teže nego ostalima da nađu životnog saputnika, zato što je njima potreban partner sa kojim će moći ni manje ni više nego da vladaju svetom.

reklame

Kada alfa mužjak traži ženku po svojoj meri, ovo su neke od osobina koje zahteva:

1. Lojalnost

Ne postoji mnogo toga što alfa ceni više od lojalnosti. On je vođa čopora i od svojih “podanika” očekuje da uvek budu uz njega. Žena alfa, naravno, neće biti deo čopora, već kraljica koja vlada rame uz rame sa alfa mužjakom. Ipak, on i od osobe sa kojom deli tron očekuje apsolutnu lojalnost (koja će biti uzajamna).

2. Intelekt

Alfa mužjak nije “sirovina”. Možda su u nekoj dalekoj prošlosti predvodnici bili takvi, ali je danas evolucija u prvi plan istakla intelekt. Dakle, današnji alfa mužjak mora da bude izuzetno inteligentna osoba.

Često se dešava da upravo takvi muškarci nalaze površne žene, ali takve veze ne opstaju. Na kraju shvate da im je potrebna podjednako inteligentna ženka.

3. Strast

Alfa mužjaci žive strasno. Njima su njihove potrebe, želje i ciljevi jasni u svakom momentu i oni rade stvari sa žarom. Sve što rade, oni rade da bi stvorili onakav život kakav sebi žele.

Malo koja žena može da ide u korak sa time. Ona mora biti podjednako strastvena u pogledu života kao on.

4. Vizija

Kada si alfa, ceo život je takmičenje. Sve što radiš mora da ima neki cilj, svrhu i smisao. Sve što radiš je u službi vizije, a održanje vizije u životu je pakleno težak zadatak. Kad ostaneš bez nje ili odustaneš od nje, prestaješ da budeš vođa.

Zato ti je potrebna žena koju u životu vode slični porivi, koja takođe ima viziju i ne odustaje od nje, da zajedno budete još jači i istrajniji.

5. Kontrola

Kontrola je onaj magičan sastojak koji čini da se snovi pretvore u realnost. A da bi neko imao kontrolu nad zbivanjima u svom životu, prvenstveno mora imati čvrstu kontrolu nad samim sobom.

Zato je alfi potrebna žena koja ima samokontrolu i svesno upravlja svojim životom.

6. Nepredvidivost

Alfe vole izazove i misterije. Privlači ih nepoznato. Predvidive stvari su dosadne. A mnogo toga što je običnim smrtnicima misterija, njima je jasno kao dan. Oni znaju ishod mnogih stvari i pre nego što se dogode.

Da bi ih neka žena fascinirala i nastavila da ih fascinira tokom života, ona zaista mora da bude izuzetna ličnost i uvek neistražena teritorija i to ne zato što nešto skriva i taji, već zato što zaista nosi u sebi nepredvidiv duh. Ona konstantno mora da ga iznenađuje (kao i on nju).

7. Strpljenje

Za većinu žena je život sa alfa mužjakom veoma iscrpljujuće iskustvo. Sa njima treba umeti živeti, a to podrazumeva ogromno strpljenje.

alfa mužjak traži ovakvu ženku

8. Asertivnost

Alfa mužjak radi šta hoće, zato što hoće i kad god hoće. Potrebna mu je žena koja je takva.

Nema ničeg neprivlačnijeg za alfu od žene koja ne zna šta želi, koja je nesigurna u sebe, kojoj je potreban spasilac i zaštitnik.

Njemu je seksi jedino ona žena koja ume da kaže šta želi, koja ume da se izbori za svoja prava ne narušavajući pri tome njegova prava i preuzme odgovornost za posledice svojih dela.

9. Egocentričnost

Da biste živeli sa alfom, potrebna vam je neverovatna doza nesebičnosti, pošto su oni veliki egocentrici i većinu vremena su zadovoljni sobom takvi kakvi jesu.

Međutim, kao i svakom živom biću, potrebna im je ljubav i saosećanje. I tu nastaje problem – teško je uspostaviti ravnotežu između održanja svoje individualnosti i davanja sebe u vezi.

Zato je neophodno da žena alfa muškarca bude podjednako egocentrična i brižna, nesebična.

10. Zdrava doza tvrdoglavosti

Alfe su neverovatno tvrdoglave i potreban im je neko ko je takođe takav. Ljubavni partner mora biti i rival. Uvek mora da postoji balans između davanja i uzimanja, tvrdoglavosti i razumevanja i popustljivosti.

Potrebna je žena koja ume da se drži svojih principa, koja ume da zastupa svoju volju i radi stvari u koje veruje uprkos svemu, po cenu svađe, pa čak, ako je zaista potrebno, i po cenu života.

besnopile.rs / elitedaily.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.