DA LI SI DOBILA OVAKAV SMS? Kad muškarac otkida na tebe, on šalje ovakve poruke…

0
54608
10 stvari koje devojke ne žele da čuju

Znakovi da mu je stalo i da je totalno “otkinuo” za vama su tu, samo treba da ih dešifrujete

Ljubav je jedna od onih stvari koju ne možete da razumete sve dok je konačno ne doživite. Možda mislite da znate šta je prava ljubav, ili da je sadašnja veza baš ono pravo, a onda nekoliko godina kasnije shvatite da je to ipak bila samo strast.

Budite sigurni – kada je ljubav prava, ona je mnogo više od požude. Znakovi da mu je stalo i da je totalno “otkinuo” za vama su tu, samo treba da ih dešifrujete. Ako držite oči širom otvorenim, pogotovo kada je reč o SMS porukama, možete naići na određene tragove koji vrište “ljubav”.

1. “Tako sam ponosan na tebe”

Ponos je produkt ljubavi. Ako nas nešto u životu čini ponosnim, postoji dobra šansa da je tu prisutno osećanje ljubavi. Razmislite o tome. Ponos obično znači osećaj zadovoljstva zbog nečijih (ili sopstvenih) dostignuća.
Dakle, ako je muškarac ponosan zbog dostignuća njegove lepše polovine, on smatra da su njena dostignuća ujedno i njegova.

Kako da pridobiješ bivšeg preko poruka

2. “Imam planove za savršen vikend sa tobom”

Budimo realni ovde. Njegove savršeno isplanirane aktivnosti (dnevne i noćne) predstavljaju velike crvene zastave koje govore “ljubav”. Ako on danima unapred smišlja savršen plan za viđanje sa vama, taj muškarac sigurno ne razmišlja o strategiji kako da vas što pre odvede u krevet (ili da odjednom nestane bez traga).

Pročitajte i  Ove reči nijedan muškarac ne želi da čuje: 5 stvari koje nikako ne treba da kažeš svom dečku

U slučaju da vaš dečko ima ambiciozne planove, budite sigurni da on onda ima ambicije i da ostane dugo sa vama, u ozbiljnoj vezi.

OVO MUŠKARCE NERVIRA

3. Iznenadne “Nedostaješ mi / Volim te” poruke

Jedna iznenadna “Nedostaješ mi” poruka preko dana je prava stvar, budi sigurna u to. Ova vrsta poruka otkriva da muškarac razmišlja o vama tokom celog dana, bez obzira gde se on nalazi. Ako vam vaš dečko stalno govori da mu nedostajete, to je verovatno zbog toga zato što ste mu u mislima- stalno!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

one − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.