Lisica foto Pixabay

Koja vas životinja najviše privlači -lisica, orao, vuk, medved ili sova? Svaka od njih ima svoje osobnosti koje se mogu povezati i s ljudskim karakterima. Izaberite svoju mističnu životinju, zabavite se i otkrijte jednu stranu sebe za koju možda niste znali

Simbolika lisice

– Fizička ili mentalna reakcija, povećana svest
– Lukavost; gledanje kroz obmane; vidovitost
– Sposobnost pronalaženja svog puta, brzina u zahtevnim situacijama
– Sklonost noćnim aktivnostima i radu sa snovima

reklame

Karakteristike lisice

Kada se pojavi lisica u vašem životu kao duh životinje, potiče delovanje i brze vešte poteze. Možete biti u situaciji gde morate pokazati svoju prilagodljivost i sposobnost brzog kretanja kroz prepreke i barijere.

Lisica kao duhovni vodič uči kako zaobići prepreke, umesto direktnog suočavanja. Možda otkrijete da bi mogli obnoviti način ili biti pametniji u načinu nošenja s preprekama i onim što pruža otpor u vašem životu ili projektima.

Ako je lisica vaša životinja, može vas voditi tako što ćete naučiti lekcije na način da se osećate izazvanima ili ponekad čak i prevarenima. Kako bi iskoristili totem lisice u najboljem smislu zadržite snažan smisao za humor i budite mudri nakon naučenih lekcija.

Snaga lisice je velika potpora razvijanju vaše sposobnosti pronalaženja najoštrijeg i najpametnijeg rešenja problema.

Lisice su najaktivnije noću, ali su isto tako i dnevne životinje. Ako imate afinitet prema njima, možda želite biti aktivni i dovesti svoju kreativnost na vrhunac tokom noći jer vam daje prostor da budete bliže svom prirodnom stanju.

AUTOR : ZADOVOLJNA/ATMA.HR

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.