CRNA DAMA, ŽENA BEZ DUŠE

ŽENA BEZ DUŠE – Koji god razlozi da stoje iza ovakvih poteza, jasno je da se radi o nezreloj i manipulativnoj osobi

Navikli smo da muškarce okrivljujemo za sve što ne valja u vezi. Oni su ti koji ne umeju da se emotivno vežu, otvore i iskreno prepuste ljubavi.

U muško-ženskim odnosima, muškarci su ti koji nose titulu loših momaka, piše Stil.

Ali hajde da budemo realni i preispitamo i onu drugu stranu. Koliko žene umeju da budu okrutne?

1. Davanje pogrešnog broja telefona

reklame

Žene su sklone da se posluže sitnim smicalicama poput ove. Razlog za ovu malenu pakost jeste želja da barem prividno ispadnu kulturne i izbegnu epitet umišljene dame koja ne želi da ostavi broj telefona, dovoljno ljubaznom ali njima nedovoljno privlačnom udvaraču.

CRNA DAMA, ŽENA BEZ DUŠE
CRNA DAMA, ŽENA BEZ DUŠE

2. Iskorišćavanje muškaraca zbog besplatnog pića

Žene koje ne nose novčanik tokom izlaska, od mita postale su deo svakodnevice. Rešene da svojim šarmom i izgledom obezbede par koktela, u stanju su da započnu razgovor s muškarcem isključivo s tim ciljem.

One iole pristojnije dozvoliće mu da je bolje upozna, dok će one okrutnije priuštiti svom “izabraniku” par momenata flerta, nastavljajući dalje, bez imalo griže savesti.

DA LI SI TI SNOB: Proveri da li imaš sindrom GOSPOĐE MINISTARKE

3. Ostajanje u vezi dok se ne pojavi neko novi

Okrutnost u ovom primeru ne ogleda se u ostavljanju, već u ostajanju u vezi. Žene koje ne vole da budu same i neophodan im je muškarac u životu, sklone su nastavljanju veze s partnerom prema kojem ništa ne osećaju, sve dok se ne pojavi neko novi.

Osim što gube svoje, prvenstveno gube vreme muškarca sa kojim su, dajući mu lažnu nadu da će sve možda biti bolje. Bolje koje one čekaju, najčešće dolazi u vidu nove veze s nekim drugim.

4. Žena bez duše koristi suze kao vid manipulacije

Poznato je da su muškarci osetljivi na ženske suze. Kako bi dobile ono što su naumile, pojedine pripadnice nežnijeg pola okoristiće se pomenutom činjenicom i rasplakati se ne zbog osećanja, već po potrebi.

CRNA DAMA, ŽENA BEZ DUŠE
CRNA DAMA, ŽENA BEZ DUŠE

5. Fizičko nasilje

Ubeđene da im muškarac neće vratiti istom merom, žene su sklone da svog partnera udare, ošamare ili na neki treći način fizički povrede.

Kako pravi džentlmen nikad neće podići ruku na ženu, pojedine od njih koriste to kako bi uz verbalni krenule i u fizički napad….

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.