POKAŽI MI GUZ DA TI KAŽEM ŠTA TE ČEKA U ŽIVOTU

Nije samo plastičnim hirurzima jasno da su gluteusi (guyni mišići) unosan biznis, to zna i mama filmskog Ramba i Rokija, gospa Žaklin Stalone. Ona je svoju životnu misiju podredila takozvanom čitanju iz zadnjice (rumpology) kojoj proučavanje linija, pukotina i nabora na guzi klijenta pomaže da mu prodre u karakter i predvidi šta ga čeka u budućnosti.

Mama Stalone je vrlo praktična- putem mejla joj pošalješ isprintani pozitiv fotografije svoje guze, ona prouči, kaže šta ima i pošalje ti  pride odštampane guzove u koloru, koje možeš da uramiš u dnevnoj sobi ako hoćeš. Na njenom sajtu ima primera takvih fotografija sa maštovitim nazivima kao što su ”jevrejska princeza” i ”akcioni heroj iz filmova”.  I sin Silvester je podržava, tvrdeći da je najveći talenat njegove majke to što ume da predvidi budućnost.

www.jacquelinestallone.com
www.jacquelinestallone.com
reklame

 

Ona tvrdi da ne postoje dva ista otiska guze, kao što ne postoje ni identični otisci prstiju i da levi i desni guz ukazuju na prošlost i budućnost osobe kojoj se gleda. Po njoj, desna strane zadnjice otkriva šta je uskladišteno u levoj hemisferi mozga klijenta, a leva šta je u desnoj hemisferi i na osnovu slike proriče da li vas leva polovina pozadine vuče unazad pa stagnirate u životu ili vam desna daje vetar u leđa da prosperirate.

statue-748387_1280

Od velikog značaja je i linija koja deli levu od desne polovine, jer po Žaklin ona je granica između jina i janga, dobrog i lošeg, svetla i tame, prošlosti i budućnosti. Ona tvrdi da je kod bankara ta linija vrlo kratka dok advokati imaju baš izduženu, kod političara je vrlo široka a uska kod policajaca.

KAD TI MUŠKARAC OVO KAŽE, BUDI SIGURNA DA TE MNOGO VOLI: 13 rečenica koje izgovara samo zaljubljen muškarac

Ali nije ona izmislila rupu na saksiji, jer su i Vavilonci, stari Rimljani i Grci pokušavali da proriču sudbinu na ovaj način. Žaklin tvrdi da su stari Grci smatrali da je ljudska pozadina ključ za zdravlje i vernost, dok su stari Rimljani koristili otiske zadnjice da bi utvrdili talente i buduće uspehe njenog vlasnika.

 (besnopile.rs / www.jacquelinestallone.com)

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.