Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2018

Nisi sigurna ima li vaša veza budućnost? Ova dva pitanja će ti pomoći da saznaš istinu

Naravno da svatko ko je u vezi želi da veza večno potraje i da oboje budu zauvek srećni. Međutim, to nije uvek slučaj. Ponekad neko švrlja, izgubi se poverenje pa na kraju ljubav jednostavno iščezne.

A ima i slučajeva u kojima partneri jednostavno nisu više sigurni da je njihova veza ono što zaista žele. Tada se trenuci sreće menjaju s fazama nesigurnosti u kojima se sve propituje. Ako si trenutno u takvoj situaciji, možeš sebi lako pomoći. Postavi sebi sledeća dva pitanja. Ako ne možeš odgovoriti sa DA, onda je zaista vreme za prekid.

1. Da niste toliko dugo zajedno, da li bi žarko želela da budeš u toj vezi?

reklame

Puno ljudi ostaje u vezi samo zato jer imaju osećaj da su puno uložili u tu vezu pa nema šanse da je sada prekinu. To često rezultira nesrećnim vezama. Pomisao je tada sledeća: „Toliko smo toga prošli zajedno, pa ne možemo se sada rastati.“ Dakle, ako je neko toliko patio zbog neke stvari, onda se ne sme predati, nego se za nju mora boriti. Što duže traje ta borba, toliko teško padaju konsekvence prekida. Ako nisi više sigurna je li veza dobra za tebe, pitaj se bi li ostala u vezi da ste tek nekoliko nedelja zajedno. Ako je odgovor NE, onda je verovatno najbolje da se rastanete.

2. Da se ujutro probudiš kao singl, da li bi izlazila sa svojim dečkom?

Ovo pitanje pomoći će ti da otkreš jesi li sa svojim partnerom samo zato jer se bojiš da ćeš ga povrediti ako ga ostaviš. Ako ga kao samca još uvek smatraš privlačnim i jasno možeš da zamisliš da ste zajedno, onda je to dobar znak. Ali, ako ne vidiš ništa što bi te privlačilo tom solo muškarcu, onda je jasno da se vatra među vama odavno ugasila pa je vreme za promene!

miss7.24sata.hr

loading...