Neko ne može da odlepi kapke dok ne zaroni u bokal vrele kafe, dok pobornici zdravog života praktikuju čak i ovakve metode:

Ako ne želite da primenite metodu ludog profesora koja se sastoji u naglom prekidanju pospanosti kosim hicem, mi vam donosimo nekoliko saveta kako da se brže razbudite. Reč je o godinama sticanoj mudrosti.

reklame

Ugledajte se na mačke

Kada otvori oči, maca se prvo dobro protegne, pa tek onda skoči na noge. Protezanje je odlična zamena za jutarnju gimnastiku, ukoliko pripadate lenjivoj većini. Ono mora biti intenzivno i temeljno, tako da osetite svaki mišić na telu.

Budilnik u šerpi

Ukoliko spadate u one koje ni top ne može da probudi, probajte ovaj trik koji su koristile naše domišljate majke, koje su nakon probdevene noći morale da ustaju u 6 ujutru da bi stigle na posao.
Kupite onaj najobičniji, starinski budilnik sa zvonima, navijte alarm i stavite ga u šerpu, a šerpu metnite tik uz krevet. Efekat plehanog orkestra će vas garantovano istresti iz gaća!

Tako blizu, a tako daleko

Ukoliko navijate alarm na mobilnom, odaberite neki zvuk koji vas užasno nervira, postavite ga negde van domašaja ruke, tako da morate ustati da biste isključili iritantnu zvonjavu.

Voda

Držite flašu mineralne vode pored kreveta i kada se probudite, odmah stucite po’ litre. Brže ćete progledati, a želja da uronite nazad u toplinu postelje će se umanjiti.

Hladan tuš

Ovo “hladan” je samo figurativno. Voda treba da bude mlaka, tj. samo malo hladnija nego što volite. Ukoliko vam je jutarnje tuširanje preveliki cim, biće dovoljno i umivanje hladnom vodom.

Ovde možete pročitati kako se tuširaju žene, a kako muškarci

Muzika

Započnite dan omiljenom muzikom. Napravite svoju jutarnju plej listu i pevušite dok se oblačite.

Jutarnji seks

jutarnji-seks-je-najvazniji-obrok

Ništa ne razbuđije brže od seksualnog uzbuđenja, a dan koji započinje seksom zbližava partnere još više zato što se tokom vrućih igrica oslobađa hormon sreće, oksitocin. Nakon ovakvog tretmana bićete spremniji za sve obaveze koje vas očekuju, a problemi će izgledati manje strašno.

… Ili drmnite odmah jednu ljutu! Dobro je za cirkulaciju 😉

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.