Dnevni horoskop za 30. oktobar 2017. godine

Pusti šta kažu tvoja mama i baka kad te pitaju za unuke, ako se porepoznaješ u ovim stvarima, bilo bi bolje da neko vreme ostaneš sama.

Tvoja poslednja 3 frajera su bila katastrofa

Jedan grozan frajer se može zalomiti, dvojica takođe, ali tri grozna frajera su već uzorak i znak da možda nije problem samo u muškarcima koje biraš, nego i u tebi.

Misliš da će veza rešiti sve probleme

Činjenica je da je neke stvari lakše podneti kad imaš nekoga uza sebe, ali to ne znači da će veza instantno rešiti sve tvoje probleme. Veza mora biti šlag na tortu, a tvoj je zadatak da već imaš dovoljno dobru tortu.

Želiš da ga “spasiš”

reklame

Sindrom žene koja spašava nije nimalo retka pojava, a nimalo retko nije ni to da takve veze propadaju. Nemoj tražiti nekoga koga ćeš spasiti, pronađi nekog s kim ćeš se nadopunjavati.

Tražiš nekog ko će popuniti prazninu

Još jedna stvar koju možeš da uradiš sama. Nije fer očekivati od nekoga da nas spašava, barem ne dok to nismo probali da uradimo sami.

Želiš da zaboraviš bivšeg

Nova veza ti može pomoći da zaboraviš na staru, ali to je retko kad dobra ideja. Na stare ćeš probleme zaboraviti na neko vreme, a kad krenu da se vraćaju, patićete i ti i tvoja nova veza.

index.hr

loading...