BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU
BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU

Izabrali ste nijansu crne ili bele?

Ako mislite da bela simboliše dobro, a crna loše, razmislite ponovo. Ove boje znače mnogo više od toga. Crna predstavlja autoritet, moć, eleganciju, formalnost. Ona je simbol tuge, ali i udobnosti. Slaže se sa svim ostalim bojama. Bela ukazuje na nevinost, čistoću i svetost, ali i na hladnoću, bolnice i bolest.

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU

reklame

Nijansa broj 1: sjajna stvar u vezi crne boje jeste ta što se slaže sa ostalim bojama. Vi ste moćna, stabilna, osoba kraljevske krvi. Skloni ste misterioznosti, tami, zvanični ste, ali i pouzdani. ako osećate da vam je dosadno u životu, vreme je da upoznate nekog novog. Neka to bude osoba privučena crvenom i li žutom bojom, koja će vam doneti toliko potrebnu energiju u životu.

Nijansa broj 2: Siva obično ima negativnu konotaciju – to je boja koja je izgubila svetlost, energičnost i sjaj, ali ne mora biti tako. Cenite svoju elegaciju i stabilnost. To što niste “divlji” i spontani, neka vam bude kompliment. Nosite svoju sivu sa ponosom, a pravi ljudi će vas sami pronaći.

Nijansa broj 3: Istočne kulture belu gledaju kao simbol smrti, dok je na Zapadu ona znak života. Možda trošite previpe vremena razmišljajući o smrti i smislu života. Možda još uvek niste sigurni šta želite da uradite sa svojim životom. Pestanite da brinete i manje razmišljajte, a više radite.

Nijansa broj 4: Čeznete za vrhunskom jednostavnošću. Uživate u čistoći, čistim površinama i belim zidovima. Važni ste mnogim ljudima zbog svojih kvaliteta, ali povedite računa o sebi. Možete završiti usamljeni i izolovani, ako ne dozvolite ljudima drugih boja da đu u vaš život. Osim toga, koliko boja se slaže sa belom? Život je bolji kada je šaren.

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU

Izabrali ste nijansu plave?

Naravno, plava je simbol spokojstva, mirnoće i dubine, ali takođe simbolizuje nebo i more – plava je boja avanture.Plava, koja se generalno smatra za mušku i jaku boju, označava i iskrenost, poverenje i mudrost. Dok je crvena boja rata, plava boja je povazana sa racionalnijim argumetima.

Nijansa broj 1: Tražite stub na koji možete da se osloniti i podršku spolja, a zapravo je snaga u vama samima. Prirodno vas je privukla jedna od najjačih boja u spektru. Ako se osećate kao da ste na uzburkanom moru, pronađite mir u sebi. Probajte meditaciju, molitvu, terapiju ili jednostavno povedite malo vremena nasamo sa samim sobom.

Nijansa broj 2: Mir i spokojstvo su pozitivne stvari, ali kao besan okean mogu da vas obuhvate i pretvore u letargičnu i depresivnu osobu. Nema ničeg lošeg u u tihom, stabilnom životu, ali može brzo da dovede do dosade. Ako ste upali u ugodnu rutinu, nema boljeg momenta od ovog istog momenta da probate nešto novo i drugačije. To će va strgnuti, ali ćete i dalje imati svoje mirno gnezdo.

Nijansa broj 3: Svetlo plava predstavlaja zdravlje i sigurnost. Ako vas nešto uznemirava u poslednje vreme, u reduje da usporite. Vi niste lenja osoba, samo znate svoje granice. potreban vam je mir u životu da biste zalečili probleme. Ono što drugim ljudima deluje dosadno, za vas će biti pametna stvar koju morate da uradite da biste održali urođeno spokojstvo.

Nijansa broj 4: Već neko vreme želite avanturu. To ne mora biti planinarenje ili safari, dovoljno je da odete na duži odmor i neka vam to bude prioritet. Tako ćete povratiti ravnotežu u životu i napuniti se energijom…

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANICI…

loading...