BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU
BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU

Izabrali ste nijansu zelene?

Najočigledniji simbolika zelene boje jeste pohlepa, zavist, ljubomora. Odabir zelene znači da ste materijalista? Možda, ali ne i nužno! Zelena je takođe simbol prirode, plodnosti i ravnoteže. Potrebna je enegična, vesela žuta i spokojna, , umirujuća plava, da bi se stvorila boja tako izbalansirana i harmonična. Zelena nam takođe govori “kreni” i simbol je novih stvari, ponovnog rođenja i rasta.

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU

reklame

Nijansa broj 1: Generalno, vi ste zadovoljni svojim životom. Postoje li stvari koje nisu kakve biste voleli da budu? Apsolutno. Dobra vest je da je u vašem životu sve dovoljno uravnoteženo tako da sve možete dostići. Dovoljno ste prilagođeni tako da možete sebi priuštiti da rizikujete. Ne dozvolite da vas kukavička žuta u vašoj zelenoj odvrati od toga što želite.

Nijansa broj 2: Tražite nešto sveže i novo. Možda je to beba, unuče, kuče ili mače. Ako ne možete to da ostvarite u ovom trenutku, nabavite novu biljku, pronađite hobi, počnite da uzimate časove nečega.Možda želite da pronađete novu sebe? Ako razmišljate o tome da smršate, to vam vaša podsvest govori da će vas to učiniti srećnom. Ako se ne radi o gubitku kilograma, pronađite to što će vam pomoći da poboljšate sebe.Možda vam to sada izgleda teško, ali kada shvatite šta želite, sve kockice će se poklopiti.

Nijansa broj 3: U potrazi ste za vašom oazom mira. Samo vašim kutkom. Vi ste veoma harmonična osoba, ali postoji osoba ili mesto, koje narušuje vašu ravnotežu. Ako znate o čemu se radi, ne žalite da potrošite što više energije da biste to odstranili iz života, samo budite pažljivi da ne biste zanemarili one stvari koje vam donose veselje i spokojstvo. Kada odstranite taj trn, sve će doći na svoje mesto.

Nijansa broj 4: Radili ste izuzetno naporno da biste stigli tu gde jeste. Iako to možda nije daleko koliko ste se nadali, znate koliko ste se teško borili da tamo stignete. Bilo profesionalno ili zdravstveno, podneli ste veliku žrtvu. Zato je vreme da ponete da cenite one male stvari i da pojednostavite pogled na život.

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU

Izabrali ste nijansu crvene?

Crvena, i u svom najjednostavnijem obliku, jeste strast! Iako ta strast može da se ispoljava kroz senzualnost i požudu, crvena je i boja opasnosti, vatre i krvi. Može simbolizovati i rat, ali to za vas ne mora biti loša stvar. Ono što je negativno za neke, za druge ljude može biti neverovatno pozitivno.

Nijansa broj 1: Ako vas je odmah privukla ova boja, onda tražite uzbuđenje, energiju i nalet adrenalina. Uzbuđenje je deo vas, ali budite oprezni. Skloni ste da delujete imspulsivno, a to ostavlja posledice. Ne gubite nalet, ali izaberite šta će da trpi zbog toga – vaš novčanik, zdravlje ili veza.

Nijansa broj 2: Vi volite ljude… koji vole vas.Moža vas ova boja privlači jer žudite za vitalnošću i propuštenim životom. Možda vam nedostaje strast koja je izbledela. Na vama je da ponovo zapalite tu vatru tako što ćete vi prvi iskazati osećanja. Ne mora se raditi o romantičnoj ljubavi, ali je vreme da u vaš život uđe novi život.

Nijansa broj 3: Da li vam je nekonekada rekao da se ponašate pasivno-agresivno? Nešto vam je na umu i možda vas to ispunjava besom. Izbacite to iz sebe da biste živeli punim potencijalom.Ne dozvolite da vam se negativna osećanja skupljaju unutra. Kada ih ispoljavate, radite to mirno – ne želite da vas smatraju za ljutu osobu, pa radite na balansiranju iskrenosti i ljubaznosti. Ta dva mogu da idu jedno sa drugim.

Nijansa broj 4: Spremni ste za borbu, a dobra vest je da ćete pobediti – bez obzira na cenu. Bilo da se radi o vašem poslu, porodici, zdravlju, imate odlučnost i vi ćete osvojiti ovaj rat. Nosite ponosno ovu crvenu boju. Krv je prolivena, ali kraj je blizu…

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANICI…

loading...