Blagoslov ili prokletstvo? Evo šta se na kraju dešava sa ženama koje su predugo same

0
1815
Blagoslov ili prokletstvo? Evo šta se na kraju dešava sa ženama koje su predugo same

Te žene nikada neće izgubiti osećaj individualnosti. Nikada neće dopustiti da se njihove nade i snovi rastope kako bi se prilagodili osobi koju su sreli.

Žene koje dugo vremena ostanu same, na kraju budu najsrećnije.

One na kraju budu najsrećnije, jer su naučile da se osećaju prijatno u svojoj samoći, piše Thought catalog. One su sposobne da provedu noć same u krevetu i da još uvek čvrsto spavaju.

One su u stanju da odlaze u kupovinu bez da se osećaju čudno, jer nemaju nekoga da sa njim podele to iskustvo. One prihvataju da budu same.

One su na kraju najsrećnije, jer imaju vremena da se usresrede na sebe, deluju sebično, shvate šta im je zaista važno. One ostanu u kontaktu sa svojim prijateljima umesto da se udaljavaju.

One slede svoje snove umesto da dopuste da nestanu. One su pobednice. Posvećene i strastvene. I niko ih ne može odvratiti od njihovih ciljeva.

One na kraju budu najsrećnije, jer su kultivisale svoju nezavisnost. Imaju dovoljno novca za plaćanje stanarine i dovoljno znanja da se brinu za sebe. One mogu da se nose sa svime. One improvizuju. Inteligentne žene sa sredstvima pomoću kojih će ispuniti život za sebe.

One na kraju budu najsrećnije, jer shvataju da ljubav ne treba da bude središte svemira. To nije jedina stvar koja je u njihovom umu, razlog za buđenje ujutro i za izlazak noću. Umesto da progone muškarce, one slede svoje nade i snove. U potrazi za budućnošću koju znaju da zaslužuju.

Pročitajte i  Ne nadaj se da će se promeniti zarad tvoje ljubavi: Muškarac koji se ovako ponaša u vezi nema nameru da menja sebe

Žene koje ostaju same na duže periode ne zabrinjava to što su tako dugo same, jer se naviknu da na taj način žive. Ne zabrinjava ih to što možda nikada neće sa nekim stupiti u brak.

Njima je u redu ideja da uvek žive same. Pozdravljaju tišinu. One su dovoljno jake da ne samo da se nose s tim – već i uživaju u tome.

A ako nađu nekoga, to će biti neko ko ih gura napred. Neko ko ih podstiče na borbu, a ne neko ko im govori da se predaju i da dopuste njemu da bude glavni za sve. Biće to neko ko će biti srećan što imaju svoj život, svoje planove i što nikada neće žrtvovati te stvari za ljubav.

Te žene nikada neće izgubiti osećaj individualnosti. Nikada neće dopustiti da se njihove nade i snovi rastope kako bi se prilagodili osobi koju su sreli.

One će biti sa nekim ko ih čini još snažnijima nego što već jesu. Neko ko ih čini još srećnijima nego što već jesu – iako su prilično srećne za početak.

atma.hr