BEOGRAĐANIN OBJASNIO: Zašto moraš da budeš kučka da bi te voleo najviše na svetu?

Da li si se ikada pitala da uprkos tome što si pokazala svoje najlepše lice, muškarci tvojih snova redovno biraju druge devojke?

Ponekada nije dovoljno biti iskren prema muškarcu. „Ne zoveš me dovoljno“ ili „Nikada mi ne govoriš da me voliš“ neće vam doneti željeni rezultat i definitivno neće promeniti te stvari.

Ako si previše fina i dobra, jasno mu stavljaš do znanja da tvoja sreća zavisi od njega – a za većinu muškaraca to je jasan signal da je vreme da se daju u beg.

reklame

Muškarac nikada ne bi smeo da bude uljuljkan u sigurnost činjenice da ti je potreban. Naprotiv.

Ako mu jasno staviš do znanja i pokažeš da ti nije potreban za svaku stvar, u njegovom mozgu će se upaliti lampica koja će mu jasno signalizirati da mora da se više potrudi, da pokaže da ti jeste potreban.

astro prognoze u vladavini strelca

Verovale ili ne, muškarci potajno poštuju i obožavaju devojke koje su jake, imaju samopouzdanje i sopstvene snove. Ništa nam nije privlačnije nego devojka koja se ponosi onim što jeste. Čak iako to nije ono što tražimo, bićemo u iskušenju da joj pružimo šansu – ako je ona pruži nama.

Pročitajte: Ako mu uradiš ove stvari, spustiće mu se: 5 gluposti koje smore muškarca u sekundi

Zašto?

Zato što je takvih devojaka jako malo, pogotovo ako uzmemo u obzir brojne savete koji im mediji upućuju i koji im govore da se ponašaju kao prosečan sluga kako bi dobile svog muškarca.

Zapravo, niko nema moć da te učini srećnom, tužnom, ispunjenom depresivnom sem tebe. Ti držiš kontrolu nad svojim životom i zato nikako ne bi trebala da misliš da je svaki muškarac sa kojim si izašla tvoja poslednja šansa za ljubav. On treba da se trudi oko tebe, a ne obrnuto.

Zato ponekada moraš da se ponašaš kao kučka, samo ponekada.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.