horoskop najbolje SISE u horoskopu

Ova tri znaka imaju najbolje sise u horoskopu: Astrolozi razumeju vezu stanja uma, karaktera, pa čak i fizičkih karakteristika sa znakom u kom smo rođeni, Zvezdama i ciklusima u svemiru.

Da fizički izgled može imati veze sa našim horoskopskim znakom je odavno poznato, ali mi vam predstavljamo dragulje zodijaka, te dame sa najlepšim sisama.

ŠKORPIJA

Škrorpije sa ponosom nose svoje ljubimice. Njihove grudi su nebeski bregovi na koje bi se mnogo lepotana rado popeli. Svesne svojih atributa, one će vas uvek “preseći” dekolteom koji ledi krv u žilama.

reklame

U momentima intime bez problema će nositi samo udobnu majicu, svesne da vam neće biti dobro kada vidite nabrekle brajkice koje se guraju kroz pamuk i ocrtavaju se na komotnoj majčici.

Nežna, svilenkasta koža, savršeno oblikovane i čvrste, grudi ove lepotice će vas ostaviti bez ijedne jedine reči. Srećnici koji ljube Škorpije trebaju da shvate šta imaju pored sebe i da polako počnu da skupljaju parice za dijamante, jer nema tog zlata koje može da se mei sa lepotom škorpijinih sisurda.

NE VOLI TE, ALI TI ŠALJE PORUKE: 7 razloga zašto ti piše, iako ga ne zanimaš (poslednji je najgori!)

VAGA

Kada vidite lepu i zgodnu Vagu, sa primetno većim sisama, koje poput magneta privlače vaš pogled i ponosno prkose gravitaciji, budite sigurni da ste pronašli pravi dragulj među lepoticama.

Ako ste osetljivi na krupne, zgodne i prsate lepotice, velika je verovatnoća da će vas sudbina naterati da padnete Vagi pod kolena.

Kada je gledate, pomislite “pa ona ima dovoljno za sve nas”  Kod nje nema deficita.

Kada potrči za autobusom, svi prolaznici i ceo saobraćaj zastaje da bi odgledali spektakl.

RAK

Devojka, žena, majka, kraljica. Ove grudi nećete zaboraviti niti prežaliti. Kvalitet i mekoća kože, savršenstvo sklada forme i funkcije podsećaju na perfektno izvajane figure lepotica iz snova.

Nijedan muškarac nema šanse pred ovim moćnim oružjem. One su odlika dostojanstva i ženstvenosti, one nemilosrdno pokoravaju.

Kada ih dodirnete, spoznaćete osećaj koji nikada niste iskusili. Kao dodir anđela i miris rajskih pupoljaka, ovi dragulji ostaviće vas bez pameti. Idealne sise za decu i odrasle.

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.