Ako želite da budete srećni, morate da imate ovih 9 stvari u kući

0
458
Osigurajte uspeh u 2016. godini

Ako želite da budete srećni, morate da imate ovih 9 stvari u kući: Rezultati mnogobrojnih istraživanja koje je na jednom mestu objavio ’Msn’, govore da ove stvari treba da imate u svom domu kako biste pospešili osećaj sreće. Neka vaša kuća bude vaše srećno mesto.

Ako želite da budete srećni

Zeleni ili žuti zidovi

Studija koju je objavio jedan amsterdamski univerzitet kaže da od cele palete ove dve nijanse izazivaju i podstiču najviše osećanja sreće. Ipak morate biti veoma hrabri da sve zidove okrečite ovim bojama stoga za početak probajte da samo poneki zid ukrasite žutom i zelenom.

Ako želite da budete srećni

Sveže cveće

Možda vam se čini da je kupovina cveća trošenje novca na iščupane biljke koje su osuđene na propast i koje ćete ružne i uvenule morati uskoro da bacite… Mislite o tome kao o investiranju u sreću. Sveže cveće aktivira emocije sreće i povećava osećaj zadovoljstva životom. Zato izađite na obližnju pijacu i tražite najlepši buket od baka koje prodaju cveće.

Pročitajte i  Drugi nas ponekad bolje vide od nas samih: 10 vrlo suptilnih pokazatelja da si vrlo privlačna a nisi toga svesna

Odvratne osobe

Sentimentalne fotografije

Ukoliko je vaš noćni stočić trenutno posvećen knjigama, punjaču i čaši vode, što pre to zamenite dragim porodičnim fotografijama. Istraživanja su utvrdila da takve fotografive evociraju sreću i osećanje mira i spokoja.

UČINITE DEVOJKU SREĆNIJOM

Sveće sa mirisom vanile

Paljenje sveće nakon stresnog dana je odličan način da se opustite. Ali da li ste znali da miris u velikoj meri može da utiče na vaše osećanje sreće? Studija koja se bavi hemijskim mirisima je utvrdila da vanila najbrže popravlja raspoloženje.

(nastavak na sledećoj strani)


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.