Ako voliš da si u seksu ODOZGO, evo šta muškarac može da zaključi o tebi

Misionarski položaj vole muškarci koji igraju na sigurno, ali i koji vole intimnost, dok u pozi kada je žena gore najviše uživaju dominantnije pripadnice lepšeg pola.

Omiljena poza u seksu otkriva koliko ste zaista nežni i osećajni i koliko je vaša želja za intimnosću ili strašću i uzbuđenjem jaka.

Misionarski položaj

Kod muškaraca ova poza sugeriše da volite da igrate na sigurno, ali i da bi vam koristilo da ste malo samouvereniji u krevetu. Ali, može ukazivati i na muškarca koji voli biti onaj koji kontroliše, ali i da voli intimnost.

reklame

Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste u velikoj žurbi u životu i u seksu jednostavno želite da se opustite.

Žena gore

Obično je biraju žene koje vole da dominiraju i vode stvari na svoj način. Vrlo su samouverene i vole moć. Ali to može ukazivati i na muškarca koji voli da bude podređen u seksu, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja.

Dogi

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza najčešće imaju submisivnu osobinu, dok kod muškaraca ona može ukazivati na nesklonost ka intimi.

Kašika

Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva duboku romantiku, ali i strast i nežnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene. Muškarci koji je vole su nežni, brižni, romantični i uživaju u zadovoljenju svoje lepše polovine.

Seks u stojećem položaju

Ljubavnici koji uživaju u seksu stojeći neprestano su u potrazi za nečim novim, a u krevetu obožavaju da eksperimentišu. Muškarci kojima je ona najdraža su obično harizmatični, upečatljivi i odvažni. Žene su energične i neprestano u potrazi za novim uzbuđenjima.

Kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.