AH, TA LJUBAV: 4 razloga zbog čega je ok da budeš u vezi sa bratom tvog bivšeg

0
392
Neprijatne situacije tokom seksa
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
loading...

Možda će te njihova mama gledati kao najgoru vešticu koja nije dostojna ljubavi nijednog od dečaka koje je rodila ali će bar tata zadovoljno trljati ruke jer je sasvim izvesno da će i on kad- tad doći na red 

Ono što se dešava samo u latino sapunicama i bizarnim serijalima na TLC- u sada je deo tvoje realnosti. Nesuđeni dever je avanzovao u aktuelnog dečka, a bivši se sfuljao na počasnu titulu omiljenog brata tvog dragog. Tebi je jasno da to uopšte nije uobičajeno ali ne kažu za džabe da je ljubav slepa. Eto, tu ste gde ste,šta ćeš, desilo se… Ne opterećuj se malograđanskim stavom da prelaziš sa brata na brata ko da su brda i da ti nešto sigurno fali u glavi čim ti si se zakačila za DNK njihove porodice ko pijan za plot. Svako od njih bi mogao da se nađe na tvom mestu, samo nisu svesni toga, a Besno Pile je na tvojoj strani i ukazuje ti zbog čega je sasvim ok da uživaš u novoj ljubavi bez trunke nečiste savesti.

Izbeći ćeš smaranje zvano pričaj mi malo o sebi

Njemu nema potrebe da pričaš u koju si školu išla, kako ste ti i tvoja najbolja drugarica počele da se družite, niti moraš da naglašavaš kako prezireš da jedeš crevca u saftu jer priča o tome kako umalo da baciš peglu kad te je njegov burazer odveo u omiljeni bircuz i naručio ovaj delikates preti da postane urbana legenda. Sve je on to manje- više čuo dok ste vikendima svo troje zajedno blejali i gledali fudbal, a vremenom će saznati i sve ostalo što ga vezano za tebe zanima.

Pročitajte i  Spolja gladac a u krevetu propast živa: 6 znakova da je on loš ljubavnik

silhouette-691502_640

 

Nemaš frku od upoznavanja sa njegovim roditeljima

Čemu stres kad si to već jednom prošla sa njima? Možda će te njegova mama gledati kao najgoru drolju ali će se tata zadovoljno smeškati jer u sebi zadovoljno trlja  ruke kad zna da je sasvim izvesno da će kad- tad i on doći na red. Kad malo bolje razmisliš, ćalac uopšte nije za bacanje… Takođe, nećeš morati da se pojedinačno upoznaješ sa svakim iz njegovog društva ili familije, jer oni su te već viđali po raznoraznim žurkama i porodičnim proslavama.

Gospođa mama, da nije vas ja se čitava 2 puta ne bih zaljubila
Gospođa mama, najdivnija ste žena na svetu, da nije vas ja se čitava 2 puta ne bih zaljubila

Znaš gde mu se šta nalazi na gajbi

Vraćaš se na poznatu teritoriju, pa neće biti potrebe da npr. crkavaš žedna i snebivaš se da samoj sebi sipaš vodu ili sok jer ne znaš gde su čaše. Tamo si skoro pa ko kod svoje kuće, znaš i da se u klonji ljušti zid iznad kade zbog prevelike vlage pa ti neće biti šok ko kad si išla prvi put da piškiš. Do te mere ćeš se osećati opušteno da ćeš zaboraviti i da pustiš vodu sa slavine da šušti kako niko ne bi provalio kakve zvuke proizvodiš.

Tol'ko sam se odomaćila ovde da me neće biti blam ni ako zahrčem
Tol’ko sam se odomaćila ovde da me neće biti blam ni ako zahrčem

Seks će verovatno biti mnogo bolji 

Ako ortaci među sobom pričaju kakve su im devojke u krevetu, nemoj se zavaravati da to ne rade i rođena braća. Zato tvoj dečko vrlo verovatno zna šta voliš, na šta odlepljuješ, a šta se ni u ludilu ne bi usudila da probaš. On je svakako u velikoj prednosti jer ima veliki adut u rukavu, na njemu je samo da u praksi primeni ono što je čuo. I preporučljivo je da ako niste sami na gajbi bar zaključate vrata od sobe, jer ako bivši uleti ta slika bi mogla da bude povod za mesece i mesece psihoterapije, koliko god on mislio da nema ništa protiv vas i vaše ljubavi.

Pročitajte i  Spolja gladac a u krevetu propast živa: 6 znakova da je on loš ljubavnik

Da mi ruke već nisu zauzete sam bih sebi aplaudirao

besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + sixteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.